Διαφορες διαγνωσεις γιατρων
Οπως ειχα αναφερει και παλαιοτερα αρχισα να εχω εντονα συμπτωματα αγχους στα 18 και κατι και με αυπνιες ταυτοχρονα.Πηγα σε γιατρο και μου χορηγησε bespar τα οποια δεν μου καναν τιποτα.μολισ τα σταματησα μετα απο 1,5 μηνα ξαναειχα εντονο αγχος αλλα χωρις αυπνιες.τοτε η διαγνωση που μου βγαλαν ηταν γενικευμενη αγχωδης διαταραχη.υστερα απο 2 χρονια παρολο που αντεχα το τοσο αγχος αρχισα να εκδηλωνω παλι αυπνιες,ημουν5 μερες αυπνος με 2 ωρες υπνο μονο.πηγα στο γενικο κρατικο και μου βγαλαν διαγνωση ιδεοψυχαναγκασμο και συναισθηματικη διαταραχη και ολα αυτα επειδη δεν μπορουσα να κοιμηθω.μου συνταγογραφηθηκε geodon καιειχα τρομερη ακαθησια αλλα το καλο ηταν οτι επεφτα ξερος για υπνο.τα πηρα για 15 μερες και τα σταματησα απο μονος μου διοτι δεν αντεχα τις παρενεργειες.κοιμομουν για καποιο διαστημα και μετα παλι αυπνιες.πηγαμε οικογενειακως σε αλλον γιατρο οπου μου δωσαν seroquel τα πηρα για 4 μερες και την 5η εκδηλωσα ενα ψυχωτικο επεισοδιο(δεν ακουγα φωνες ουτε εβλεπα πραγματα)αλλα ειχα αυτα τα συμπτωματα που ανεφερα σε αλλο θεμα.Σημερα καποιο μελος τησ οικογενειας μ ειδε ενα ντοκιμαντερ στο διαδικτιο για τα ψυχοφαρμακα και μου ειπε οτι το seroquel μπορει να προκαλεσει παραληρημα.αμα δε το χα παρει ισως ειχα γλυτψσει αυτη την κατασταση.τι πιστευετε?τωρα εχω τη διαγνωση της ψυχωσικης συνδρομης.παντως απο τι εχω καταλαβει σε καθε γιατρο διαφορετικο που θα πας θα σου βγαζει καινουργια διαγνωση