αγχολυτικο Bespar (Υδροχλωρική Βουσπιρονη )
Καλησπερα παιδια, συγχωρεστε με αν κανω το topic σε λαθος section. ... Εκανα μια μικρη ερευνα για το bespar.. είναι ένα αγχολυτικό το οποιο δεν ανήκει στις benzodiazepines και δεν είναι με κόκκινη γραμμή.. επίσης δεν έχει σχεδόν καθόλου παρενέργειες.. και είναι πολύ ασφαλές.. και το καλο είναι ότι στο φαρμακείο το δίνουνε χωρίς συνταγογράφηση από γιατρό.. επειδή το έψαξα παρα πολύ το θέμα με αυτό το αγχολυτικό σκέφτηκα να το πάρω.. δυστυχώς δεν έχω κάποιο ιατρό που με παρακολουθεί πλέον.. και έτσι κάνω θεραπεία από μονος μου εδώ και 3 μήνες τώρα με Seropram 40mg αυτό βεβαια μου το πρότεινε ένας νευρολόγος... και πήγα στο φαρμακείο και το πήρα...!!! με λίγα λόγια στον ψυχίατρο που πήγαινα ήμουνα αρνητικός στα φάρμακα που μου έλεγε να πάρω... συγκεκριμένα μου έγραψε να περνώ abifly και cymbalta τα οποια δεν τα πήρα ποτε μου.. γιατί δεν ήθελα να πάρω αντιψυχωσικά.. δεν έχω κάτι το σοβαρό... λοιπόν εδώ και καιρό έπαιρνα το xanax το οποιο το σταμάτησα απότομα.. ναι ξέρω! θα μου πείτε δεν κάνει να σταματας τα φάρμακα απότομα.. είχα κάποια στερητικά συμτώματα 1 εβδομάδα περίπου. έκανα όμως υπομονή και λέω όχιι!! δεν θα το πάρω!!!! και πλέον είμαι καλά!!!! επειδή δεν θέλω να εξαρτηθώ στις benzodiazepines.. σκέφτηκα να πάρω αυτό το bespar..
τι γνώμη έχετε εσείς για αυτό το φάρμακο οποιος το έχει πάρει πάρει.. μπορεί να μου πει αν είχε δει βελτίωση.. ?? επίσης πείτε μου αν είχατε τίποτα περιέργειες παρενέργειες ευχάριστο πολύ! :D