Πρωτογνωρο συναισθημα.....
Καλησπερα.Εκανα λογαριασμο εδω διοτι θελω να μοιραστω μαζι σας καποιες σκεψεις και προβληματα που εχουν αρχισει να εμφανιζονται τον τελευταιο καιρο.Θελω να ξεκαθαρισω την ταυτοτητα μου.Ειμαι μαθητης 15 χρονων.Δεν εχω πολλους φιλους καθως ολοι μου οι συμμαθητες ζουν στην πολη εγω μενω στα προαστια.Δεν εχω καποιον να ειναι κοντα μου,δεν ξερω σε ποιον να πω τα προβληματα μου.
Το προβλημα μου εχει ως εξης:Εδω και 3 χρονια γνωριζω μια κοπελα που ειναι συμμαθητρια μου.Οι σχεσεις τυπικες:Εντος του σχολειου μονο ανταλασουμε καμια κουβεντα που κια που.Επισης μας κανει ο Ιδιος καθηγητης Γερμανικα (Ξεχωριστα) και ετοιμαζομαστε να δωσουμε πτυχιο σε λιγο καιρο.Εδω και καιρο αυτη εχει αρχισει να αλλαζει παρα πολυ.Εχει γινει παρα πολυ ομορφη.Ειναι πολυ καλη,εξυπνη,εχει ωραιο προσωπο,ωραιο χαμογελο,γενικα ειναι πολυ καλος χαρακτηρας.Τελευταια εχουμε αρχισει και μιλαμε λιγο παραπανω,εχει αρχισει να υπαρχει λιγο respect απο την μερια της προς εμενα.
Μεχρι πριν λιγο καιρο θυμαμαι να καθομαι με την παρεα και να ατενιζουμε τα "Γκομενακια" αλλα τωρα τελευταια νιωθω ενα παραξενο συναισθημα,εχω χασει το κεφι μου,δεν θελω πια να ακουω την αγαπημενη μου μουσικη,δεν μπορω να σταυρωσω νοτα στην κιθαρα,ειναι φορες που οταν ειμαι μονος με πιανουν τα κλαματα.
Νιωθω οτι ειμαι τρελα ερωτευμενος μαζι της.Νιωθω ενα πρωτογνωρο συναισθημα,νιωθω οτι ειμαι ερωτευμενος.Τωρα καταλαβαινω πως ειναι να εισαι ερωτευμενος.να αγαπας καποιον,να χαιρεσαι με την χαρα του,να λυπασαι για την λυπη του,να χαιρεσαι να εισαι κοντα του,να ακους την φωνη του,να μυριζεις το αρωμα του........
Αυτη απο την μερια της,εντελως αδιαφορη,πιστευω οτι δεν της εχει περασει καν απο το μυαλο οτι μπορει να την σκεφτομαι.Δεν μπορω να πω οτι εχω και την τελεια εμφανιση για να ειμαι το ονειρο καθε κοριτσιου καθως εχω λιγα κιλακια παραπανω .Θελω με καποιο τροπο να την προσεγγισω,θελω να τραβιξω την προσοχη της.Δεν θελω να κανω φιγουρες,εχω προσπαθησει αλλα χωρις μεγαλο αποτελεσμα.Απο οτι ξερω δεν εχει αγορι,τα αγορια στην ταξη ειναι φιλοι της αλλα ενας απο την ταξη μου καλο παιδι της ψιλοκολαει και αυτη ψιλοαναποκρινεται.Κανουν λιγακι παρεα,αλλα οταν τους βλεπω δεν ξερω τι να κανω..Να βαλω τα κλαματα η να του κανω τη μουρη κρεας!!!??
Θελω να της πω τα συναισθηματα μου.Θελω να της πω οτι την αγαπω,μου αρεσει παρα πολυ και οτι ειναι το κοριτσι των ονειρων μου.Θελω να τα βγαλω απο μεσα μου.Επισης δεν θελω να της ζητησω ΤΙΠΟΤΑ.Απλα θελω να ξερει πως αισθανομαι.Αυτη θα κρινει τη συνεχεια.Φοβαμαι ομως τις αντιδρασεις της.
Εχω σκοπο να της το στειλω σε μυνημα τα χριστουγεννα στο Facebook.Ο λογος ειναι επειδη υπαρχουν οι διακοπες των χριστουγεννων και θα μπορουμε να σκεφτουμε διαφορα πραγματα πριν βγουν βιαστικα συμπερασματα.Απλα ειναι λιγο πολυ φοβισμενος
Αυτα ηθελα να μοιραστω μαζι σας.
Θα εκτιμουσα πολυ αν μου λεγατε την γνωμη σας και με βοηθουσατε να βελτιωσω την ψυχολογια μου.