κάποιος να με κατευθύνει - ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ-
Γεια σας είμαι καινούργιο μέλος.Διάβασα κάποια απο τα άρθρα όμως δεν έχω το χρόνο να διαβάσω περισσότερα για να πάρω τις πληροφορίες που θέλω.Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ένας δικός μου άνθρωπος έχει κατάθληψη.Βασικά η μάνα μου μου το ανέφερε μια μέρα.Και από τότε ούτε έχω μιλήσει μαζί της . Βασικά δεν με έπερνε τηλεφωνο και εγώ δεν είχα χρόνο με τα διαβάσματα να κανονίσω.Τέλος πάντων να μην σας πολυφωρτώνω..η κοπέλα ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή δεν γνωρίζω πολλά.το πως είναι και όλα αυτα και ποτέ δεν μου μίλησε για αυτή την καταστασή της.
θα ήθελα αν μπορείτε να με κατευθύνετε πάνω στο θέμα κατάθληψη.Είναι τόσο χάλια?και εγώ τι μπορώ να κάνω?και πως να την βοηθήσω?και κατα την γνώμη σας καλό είναι να μιλήσω μαζί της για το πρόβλημα της .τι προτείνετε να κάνω?και πόσο σοβαρή μπορεί να είναι η κατάσταση?και η κατάθληψη μπορεί να φύγει δηλαδή και σε κανα μήνα?εννοώ τώρα που γράφω να ναι καλά?επίσης έχει σημασία το ότι δεν εποικοινωνούμε ?δεν με πέρνει τηλεφωνο.(η κοπέλα είναι 25 κάπου)
περιμένω απάντηση σας (ελπίζω να μην σας ζάλισα)
ευχαριστω