Καλησπέρα σε όλους...
το θέμα μου θα φανει κοινο σε πολλους-πολλες ... όπως και τα διλληματα που ακολουθουν την απιστια...
Είμαι 24 ετών και εδώ και 2μιση χρόνια περίπου έχω μια σχέση. Το αγκάθι σε μας , πιστευω ειναι η ελλειψη εμπιστοσυνης απο μενα προς αυτον. Υπήρξαν κάποια περιστατικά που σαφως με οδηγησαν στο να αισθανομαι ανασφάλεια (με απατησε στους πρωτους μηνες της σχέσης, αλλά γύρισε γονατιστός πισω) και γενικά είναι ένα ατομο εξωστρεφές και ζωηρό θα έλεγα!Αυτό που με φοβίζει είναι οτι καθε φορα που αισθάνεται ανασφαλεια , βάζει σε κινδυνο αυτό που έχουμε , φλερτάρωντας ΕΝΤΟΝΑ με άλλες .Σαν να θέλει να νιωθει οτι ειναι απολύτως ελεύθερος. Υποστηρίζει οτι με θέλει. αλλα παραλληλα με φοβαται , γτ όντως έχουμε πολυ καλή χημεια . σκεφτεται που θα οδηγηθουμε ; Τα πάμε καλά αλλά είμαστε νέοι για κάτι παραπάνω.
Εγω πάλι , από τη φύση μου αρκετα ανεξάρτητη, δεν τον πιεζω καθόλου ,όχι επειδη έτσι πρεπει , αλλα επειδη δεν ειμαι τετοιος τυπος. Ξέρω οτι δεν μπορω να βασιστώ σε αυτόν... γτ δεν ξερει ποτε τι ακριβως θελει.
Το προβλημα ειναι οτι ετοιμαζομαστε να κανουμε μαζι ενα μεγαλο βημα στο εξωτερικο.( Πόσο παράδοξο;;;;)
και ειμαι σε διλλημα.αν πληγωθω παλι απο αυτον? Ποσο θα συγχωρω τις ανασφαλειες του;Θέλει εμενα στη ζωή του , αλλα δεν αποχωρίζεται τις κακές συνηθειες...
Ειμαι σιγουρη οτι τα έγραψα αρκετα μπερδεμένα , γιατί και εγώ ακόμα δεν μπορώ να δω τα πραγματα ως έχουν!