ειμαι σε απογνωση..ζητω απεγνωσμενα στηριξη..
καλησπερα παιδια..ειχα μιλησει και παλια εδω, αλλα στο forum των ψυχαναγκασμων και γενικοτερα της ΙΨΔ..αλλα μετα απο μια απροσμενη εξελιξη σ αυτο που περναω νομιζω οτι πλεον πασχω απο παρανοειδης σχιζοφρενεια..
τελικα νομιζω οτι αυτο που πιστευα οτι ηταν ψυχαναγκασμοι ειναι παρανοητικες ιδεες..ξεκαθαρα πραγματα..βλεπω τεραστιες διαφορες μεταξυ του προβληματος μου και της ΙΨΔ που ηλπιζα οτι εχω..το γιατι?
πολλοι οι λογοι..
εχω αρχισει εδω και 2 βδομαδες να βλεπω ανελλιπως εφιαλτες που εχουν σχεση με τις τρομακτικες σκεψεις μου..συνεχεια..με μικρα διαλειμματα 3 ημερων..το πιο τρομακτικο το ειδα σημερα..οπου και αν μεταφερομουνα στο ονειρο ειχα τις γνωστες παρανοητικες ιδεες στο κεφαλι μου..οτι θα σκοτωσω τους γονεις μου και κυριως τη μανα μου..ξυπνησα και νομιζα οτι ζουσα στο ονειρο μεχρι να προσγειωθω στην πραγματικοτητα..πριν 1 βδομαδα εβλεπα οτι τρωγαμε στο τραπεζι και εβλεπα το μαχαιρι και ψυχαναγκαζομουν να το τραβηξω και να το καρφωσω στη μητερα μου..ακομα και στο ονειρο..ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΕΛΛΕΙΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ και γουσταρω να σκοτωνω..γιατι ρε γαμωτο?
εχω ολα τα συμπτωματα σχιζοφρενειας..αποξενωμενο ς πολλες φορες απ τους γονεις μου με τον φοβο οτι θα κανω χαμο οταν τους δω..ενω δεν το κανω ποτε..νιωθω περιεργα οταν βγαινω εξω στη νυχτα..εναν φοβο μια απομονωση..πραγματικα δε μπορω να το εξηγησω..
πως γινεται να χανω ετσι μια ολοκληρη χρονια φετος..?εδω και 4 μηνες ταλαιπωρουμαι συνεχεια..και ολο και οξυνεται το προβλημα..
λετε να ειμαι ενας απ αυτους που διαβαζω οτι επασχαν απο βαρια σχιζοφρενεια και σκοτωναν κοσμο??
ο ψυχολογος που πηγα μου ειπε παλια οτι ειναι απλο αγχος..αλλα τα συμπτωματα αυτα δεν τα ειχα..η ΙΨΔ εγινε σχιζοφρενεια..?ή ειχα σχιζοφρενεια απο παντα και δεν το χα παρει χαμπαρι..?
γιατι σε μενα ρε γαμωτο..θελω πισω την παλια μου ζωη..:(
ζητω τη στηριξη σας..δεν εχω κατι αλλο πια..ντρεπομαι να μιλησω για το προβλημα μου οπουδηποτε..