κοντευω να τρελαθω, υποχονδιαση;
Πριν 15 μέρες βρήκα οτι εχω κονδυλώματα..εκείνη τη μέρα έκανα εμετό ε το δάχτυλο γιατί είχα φαει ένα κοκκαλο..κ απο τοτε ο λαιμος μου με ποναει παρα πολυ ειτε στην αναπνοή αλλες μερες στην καταποση αλλες μερες και το αρστερο αυτι μαζι, το σκ δεν μπορουσα να αναπνευσω κοντευω να τρελαθω γιατι πήγα σε δύο ωρλ και δεν βλεπουν τιποτα και εγω ποναω..βλεπω μια ασπρη κηλιδα στον φαρυγγα και λεω γιατι δεν την ειδαν ειναι λευκοπλακια η αφτρα η τιποτα;
πηγα στο γυναικολογο εκανα καυτηριασμό αλλά έχω παλι κονδυλώματα χωρίς μυτη ομως και φοβαμαι μηπως δεν ειναι κονδυλώματα αλλα λευκοπλακία.. αυριο θα παω στο δερματολογο να μου κανει κρυοπηξία εχω χαλασει 200 ευρώ σε γιατρους σε 2 βδομαδες..
ο λαιμος με χει γμσει και δεν βρισκουν τπτ εκανα και υπερηχο τραχηλου κ ηταν ελαφρως πρησμένοι οι λεμφαδένες..κοντευω να τρελαθω νομιζω ότι εχω κατι..προκαρκινικη βλαβη η καρκινική΄η βλαβη η μηπως μετέδωσα τα κονδυλώματα στο λαιμο με το δαχτυλο η το στοματικό ξερω γω.. ταλλα γτ δεν εφυγαν τελειώς τι εβγαλα παλι κονδυλώματα η λευκοπλακία..
ο αλλος ο φιλος μου παλι εχει κοκκινιλες στο πουλι του σχεδον καθε μηνα εχει μυκητες αν ειναι δυνατον δεν μπορω αυτα να μου τα μετέδωσε και να μολυνθηκε ο λαιμος δεν ξερω τι να σκεφτώ και πως να προφυλαξω τον εαυτό μου
δεν ξερω τι να κανω και εχω χαλασει πολλά λεφτα στο δημοσιο δεν μπορω να παω γιατι δεν μπορω να φυγω απο τη δουλειά..ασε τις αναμονες που εχει