Ζω με έναν τρόπο που μισώ
Ειμαι 24 χρονών και φέτος γύρισα να μείνω στο πατρικό μου σε μια επαρχιακή πόλη.Απο τα τα 18 μου κάνω σπουδές και μένω μόνη μου.Μου ήταν αδύνατον να βρω δουλειά και να μείνω στην πόλη που θέλω και έτσι γύρισα. Γύρισα και δεν έχω ζωή, δεν έχω φίλους, δεν έχω καν γνωστούς να πάω για έναν καφέ. Όλοι μου οι γνωστοί κάνουν μια άλλη ζωή, καταφέραν να μείνουν στην πόλη που σπουδάσαμε, να φύγουν έξω να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Με τις σπουδές που έκανα είναι αδύνατον να εξελιχθώ επαγγελματικά σε μια τέτοια πόλη που δεν προσφέρει τίποτα ( βέβαια είναι δύσκολοι καιροί για όλη την Ελλάδα). Όσο σπούδαζα έκανα μια σχέση και την διατηρούμε εδώ και 3 περίπου χρόνια.Μένουμε σε κοντινές πόλεις και πηγαίνω συχνά να είμαστε μαζί.Όμως αυτό δεν μου αρκεί. Νιώθω οτι τα πάντα τα ζω λίγο. Μια ζωή χωρίς δουλεία, χωρίς χρήματα, χωρίς φίλους, χωρίς την στήριξη απο την οικογένεια για να ελπιζω οτι κάτι θα μπορέσει να αλλάξει, χωρίς τον σύντροφο μου κάθε μέρα κοντά μου.Φοβάμαι πως θα μέινω για πάντα εδω, να γερνάω πριν την ώρα μου και θα χάσω και την σχέση μου. Περνάω μονότονα ουσιαστικά δεν έχω ζωή απλά κυλούν οι μέρες. Μερικές φορές νιώθω οτι ούτε και εκείνος με καταλαβαίνει, δεν προσπαθεί για μια λύση σε όλα αυτά ωστέ να βελτιωθεί η ζωή μας. Δεν τον απασχολεί να δουλέψει, δεν τον απασχολεί να βρούμε μια λύση να είμαστε μαζί, δεν κατανοεί την αγωνία μου να εργαστώ και να φύγω από τον πατρικό όπου δεν τα πάω και καλά με την οικογένεια μου. Για την ακρίβεια ποτέ δεν ένιωσα οτι έχω οικογένεια. Είμαι όλη μέρα λοιπόν κλεισμένη στο δωμάτιο μου και δεν ξέρω τι πρέπει να κανω για να αποκτήσω κοινωνική ζωή και ύπαρξη. Δεν μπορώ να περνάει ο καιρός και εγώ απλώς να κλαίω.Θέλω να ζήσω...