ας με βοηθησει καποιος...:(
Αγχος-φοβιες-αγχος-φοβιες...δυστυχως ετσι ειναι η καθημερινοτητα μου.Μεχρι περυσι καλα ημουν(αγχωνομουν βεβαια αλλα σε φυσιολογικο επιπεδο).Ολα αρχισαν τον περασμενο Μαρτιο με πρωτη κριση το φοβο για ομοφυλοφιλια.(με επιχειρηματα βεβαια,δεν μου ηρθε ετσι ξαφνικα αλλα τα επιχειρηματα ηταν παραλογα και δεν ταιριαζαν ετσι ωστε να φοβαμαι τοσο).Πρωτη διαταραχη.Σβουρες το στομαχι μου,κι ολο σκεφτομουν οπου και να πηγαινα αν θα μπορουσα να κανω κατι με το ιδιο φυλο και ενιωθα αβολα οταν ηταν διπλα μου αλλες κοπελες γιατι φοβομουν και ακομα κραταει αυτο.Δυστυχως μετα το πραγμα χειροτερεψε και καθε μερα με ο,τι και να μου συνεβαινε αρχισα να εχω εναν παραλογο φοβο για οτιδηποτε.Φοβαμαι την ιδια μου την υπαρξη,καθε μερα που περναει βιωνω κι ενα διαφορετικο φοβο ειτε πως εχω καποια ψυχικη ασθενεια ειτε σωματικη ειτε πως ειμαι τρελη και πως μου αραισει να βασανιζω κοσμο η να σκοτωνω,πως ειμαι εγκληματιας κλπ κλπ,ειτε ειτε ειτε...Και φυσικα με καθε τι που κανω φοβαμαι.Με τρομαζει η καθε μου αντιδραση και τη μεγενθυνω...Σκεφτομαι,σκεφτ ομαι σκεφτομαι.Γιατι εκανα αυτο,και γιατι το αλλο.Οι φοβοι μου αυτοι στηριζονται σε καποια επιχειρηματα(δλδ απλες πραξεις που εκανα η πραγματα που ελεγα)που παλια μου φενοταν αυτονοητα.Για να καταλαβετε,η μνημη μου μπορει να γυρισει ακομα κι οταν ημουν 9-10 χρονων(16 ειμαι τωρα) που χωρις λογο χτυπουσα ενα μικροτερο παιδακι στην παιδικη χαρα(παιδι ημουν δεν ξερω τι σκεφτομουν εκεινη τη στιγμη και το εκανα),και αρχισα μετα να αγχωνομαι για το μηπως ειμαι σχιζοφρενης.Κι αυτο ηταν ενα απλο παραδειγμα.Γενικα ειμαι κλειστος τυπος,καθολου δημοφιλης χωρις πολλες παρεες κτλπ κ δν ξερω αν ευθυνεται αυτο.Κλεινομαι μεσα στο δωματιο μου,σχηματιζω στο μυαλο μου διαλογους που θα ηθελα να κανω με καποια ατομα και φανταζομαι πως γινεται,γελαω κλπ.αλλες φορες με πιανουν εμμονες και νιωθω σαν παρορμηση να πω μια ασχετη λεξη ωστε να φυγουν.Και δεν φτανει αυτο,μου χτυπαει και με περιεργα σωματικα συμπτωματα(ειδικοτερα στα γεννητικα οργανα)Αυτο το ειχα απο μικρη, δεν κι ομως τωρα με τρομαζει.Αλλη εμμονη που ειχα απο μικρη ειναι πως δεν μπορω να κοιταξω φωτογραφια καποιου αγαπημενου μου προσωπου για πολλη ωρα,γιατι νιωθω σαν να ντρεπομαι.!! δεν εδινα σημασια σ'αυτα,και τωρα δυστυχως τα εχω μεγενθυνει ολα.Οπου πηγαινω κατι θα με επηρεασει και θα μου ερθει κι αλλος φοβος για οτιδηποτε.Ακομα και μια κουβεντα μπορει να με κανει να σκεφτομαι και να εχω παραλογες ιδεες για τον εαυτο μου η για καποιον αλλο.Και αυτο με φερνει σε καταθλιψη και χασιμο της ορεξης μου για διαφορα πραγματα,ειδικοτερα στο φαγητο.Αναγκαστηκα και πηγα σε ψυχολογο που ερχεται σε δημοσιο νοσοκομειο καθε 15νθημερο και μου βγηκε σκαρτη,η κοπελα δεν το εχει καθολου και δεν με βοηθαει καθολου,δεν νιωθω οικιοτητα μαζι της και κατι ξερω που το λεω...Τι μου συμβαινει βρε παιδια και τι αλλο να κανω?? Θελω πισω την παλια ζωη μου:(