λιγες ωρες πριν τον χωρισμο μου....
Καλησπέρα σε όλους σας ,
Είμαι 29 ετών , λόγο σπουδών ,μυαλού και μπερδεμένου χαρακτήρα έκανα σχέση για πρώτη φορά στην ζωή μου πριν από έναν μήνα . Σαν άτομο είμαι εμφανίσιμος κοινωνικός αλλά από τον τρόπο που μιλώ με θεωρούν όλες οι γυναίκες του κύκλου μου ότι δεν είμαι πιστός, Σεξουαλικές σχέσεις είχα παροδικές και με κάποιες στάνταρ γυναικες. Ερωτεύτηκα κάποιες φορές αλλά κίνηση δεν έκανα . Έτσι σκέφτηκα να κάνω κάτι έξω από τον κύκλο μου . Μπήκα σε μια ιστοσελίδα και μέσα σε έναν μήνα κατάφερα να γνωρίσω μια γυναίκα στα γούστα μου . .Άρχισε πάρα πολύ καλά η σχέση ,περνούσαμε ωραίες στιγμές και μια βραδιά μου είπε ότι με ερωτεύτηκε. Αφού κλείσαμε έναν μήνα στα μήνυματα της ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ο ενθουσιασμός της έπεφτε μέρα με την μέρα .Στις επόμενες 2-3 συναντήσεις μας δεν μου δείχνε κάτι κοιμόμασταν μαζί αλλά στα μηνύματα και στο τηλέφωνο μου έδειχνε μια απομάκρυνση . Ένα βράδυ αποφασίσαμε να μην μιλάμε μέχρι να ξεπλέξει μέσα της αν νιώθει κάτι για μένα . 2 εβδομάδες πέρασαν και δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα αν ζω . Εχτες γιόρταζε την πήρα για ευχές το σήκωσε κανονικά μου μίλησε καλά (όπως όταν πρωτογνωριστήκαμε)και μου είπε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις της . Ξέρω ότι το αυριανό ραντεβού θα είναι τελεσίδικο για χωρισμό η αν έχει γκαστρωθει εκεί έχω καταλήξει . 2βδομαδες νιώθω το σπίτι να πέφτει να με πλακώσει ,νιώθω μοναξιά γονείς και φίλους δεν έχω (να σε κοινωνικός και να μην έχεις τραγικό …. ) να τα πω και να με στηρίξει κάποιος σε αυτό που τραβώ. Πάω να τρελαθώ νιώθω ότι είναι ιδανική γυναίκα για μένα και την αγαπώ πραγματικά . οι ώρες πλησιάζουν για το τελικό ραντεβού και δεν ξέρω τι να κάνω όταν μου πει να χωρίσουμε …… πάλι μοναξιά ….όχι θεέ μου πάλι σε αυτήν την τυραννία της μοναξιάς .
Κάποια συμβουλή να νιώσω η να το πάρω λίγο καλύτερα ? Και να μην πάρω απάντηση μου αρκεί ότι τα έβγαλα από μέσα μου …