Originally Posted by
amelie♥
καλησπέρα Χρήστο! δε θεωρώ πρόβλημα το να μην είσαι super κοινωνικός ή η ψυχή του party για να κάνεις γνωριμίες και καινούριους φίλους... απ΄ό,τι καταλαβαίνω είσαι μικρός ακόμα οπότε οι ευκαιρίες να γνωρίσεις κόσμο θα είναι άπειρες στη ζωή σου- αρκεί να μην είσαι αρνητικός.
μένεις στην αθήνα? αν ναι, έχεις ένα σωρό επιλογές: πήγαινε στο δήμο σου ή σε παραδιπλανούς και δες τι σεμινάρια/δραστηριότητες κάνουν, πολλά απ' αυτά (φωτογραφία, θέατρο, χορός, μονοήμερες...) είναι δωρεάν ή με μικρές συνδρομές (20€ το μήνα, νομίζω παλεύονται!) και εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίσεις κόσμο. μετά θα βγεις για ένα καφέ, θα γνωρίσεις άλλους φίλους τους, θα κάνεις νέες δραστηριότητες και όλα θα έρθουν εύκολα. υπάρχουν και αυτές οι ποδηλατικές βόλτες που γίνονται τελευταία κάθε βδομάδα και έχουν μεγάλη συμμετοχή από όλες τις ηλικίες, άλλη μια ευκαιρία!
επίσης συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λέει η xamogeloula13, μίλα σε έναν άνθρωπο ακόμα και αν δεν τον ξέρεις, τι έχεις να χάσεις? το πολύ πολύ αν δεν ανταποκριθεί, δε θα σε ξαναδεί, δε θα τον ξαναδείς. εγώ την κολλητή μου τη γνώρισα μέσα σ' ένα λεωφορείο όταν τη ρώτησα σε ποια στάση έπρεπε να κατέβω για τη σχολή! θέλω να πω, θα μπορούσα να μην έχω ρωτήσει από ντροπή και να έχω χάσει την ευκαιρία να γνωρίσω την καλύτερη μου φίλη στον κόσμο.
και επίσης τι είναι αυτό που λες, φοβάσαι την απόρριψη? όλοι έχουμε φάει ήττες στη ζωή μας, εντάξει δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο, αλλά άν δε δοκιμάσεις πώς περιμένεις να βρεις κοπέλα? εντάξει δεν αρέσουμε σε όλους και πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο αλλά όπως λέει και η διαφήμιση "ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ???" :-)) θεωρώ πολύ απλά ότι η χυλόπιτα είναι στη φύση μας, όλοι την έχουμε φάει, όλοι την έχουμε δώσει και έτσι πάει το πράγμα με τα δύο φύλα...
οπότε...ψηλά το κεφάλι, ξεκόλλα από τον καναπέ και καλή επιτυχία!!!