πως ξεπερασα τις κρισεις πανικου
θέλω να πω κάτι σε αυτούς που υποφέρουν από kreishs πανικού είχα κρίσεις πανικού για 10 μήνες συνεχόμενα από 5 με 6 κρίσεις την ημέρα διαρκίας 7 με 8 λεπτά και πίστευα ότι αν με έβλεπαν ποτέ αυτοί που είναι στην κόλαση θα έλεγαν ότι αυτοί τηρανιουντε πιο λίγο από μένα ξέρω πως είναι σε κάθε κρίση νομίζεις πως είναι και η τελευτεα σου λες συνέχεια πάει τώρα το έπαθα το έμφραγμα τώρα θα τρελαθώ η θα χάσω τον ελενχω και διάφορες τετιες μαλακίες και όσο και να σας ακούγετε τρελό στης τελευταιες ειδικά κρίσης δεν έδινα πια σημασία λέγοντας στον εαυτό μ ότι είναι να παθώ θα το παθώ δεν θα πω ψέματα δεν είμουν και χαλαρός αλλά το έβλεπα σαν ένας ψεφτικός συναγερμός για κάτι άκυρο τέλιος !πέρασαν 3,5 χρόνια από την τελευτεα μου επίσκεψη στην κολάσει (κρίσει πανικού ) και δεν με έχει ξανά πιάσει τίποτα τώρα τα θυμαμε σαν 10 μήνες βασανιστήρια και τπτ άλλο ! γιαυτό μην απελπίζεστε αδέρφια του πούστη κάποτε θα περάσουν όλα ! και κάτι τελευτεο δεν πήρα ποτέ στην ζωή μ ούτε ένα φάρμακο γιαυτές της μλκς που γάμησαν την ζωή μ για λίγο απλά άρχισα και πηγενα εκλησία αυτό είναι όλο και ναι μπορώ να πω ότι με βοήθησε αρκετά ! απλά κουράγιο και πάνω από όλα μην απελπίζεστε πραγματικά δεν υπάρχει τπτ χειρότερο από αυτό! ελπίζω να σας έδωσα λίγο κουράγιο !