ανακοινωση σε συντροφο οτι πασχεις απο σμν
εμαθα πριν απο ενα μιση μηνα οτι πασχω απο σμν ευτυχως δεν ειναι κατι που δεν μπορω να το αντιμετωπισω... περιμενω να κανω τις επομενες εξετασεις για να οργανωθω εναντι του σμν. για οσους δεν γνωριζουν τα σμν ειναι σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα. οταν το εμαθα ημουν πολυ απογοητευμενη γιατι ειμαι και μικρη σε ηλικια και σκεφτομουν πολλα... μεχρι και το ποιος με κολλησε σκεφτηκα μιας και ειχα 3 συντροφους προς στιγμην και δεν ειχα ξανακανει τεστ παπ. τις πρωτες τρεις βδομαδες ημουν τρομερα αγχωμενη εκανα και μια θεραπεια για τους μυκητες που επισης ειχα και αισθανομουν σαν αρρωστη. υστερα μου περασε καπως και αποφασισα να το πω στους συντροφους μου για να κανουν εξετασεις και αυτοι με την σειρα τους. μεχρι στιγμης το εχω πει σε δυο. δεν μου ειναι ευκολο. ο πρωτος φρικαρε και φωναζε σαν να φταιω εγω ... με εκανε να μην θελω να το πω σε κανεναν αλλον και με εκανε να αισθανθω και τυψεις ... ομως μετα παλι το σκεφτηκα και ειπα οτι πρεπει να γνωριζουν και οι αλλοι. πριν λιγο το ειπα και στον δευτερο.. ηταν πιο ηρεμος, μου ειπε στην αρχη οτι αργησα πολυ να του το πω φωναξε λιγο και αυτος αλλα μετα με ηρεμουσε και μου ελεγε οτι ολα καλα θα πανε και οτι θα εχουμε επαφη να επικοινωνουμε και ναμην στεναχωριεμαι .....
ειναι τρομερα δυσκολο και οι δυο προσπαθουσαν ναμε πεισουν οτι δεν με κολλησαν αυτοι ή να μου πουν οτι ισως αν εχουν κατι εγω τους κολλησα...
ειναι ασχημο επειδη εγω το ανακοινωνω να με αντιμετωπιζουν ετσι αν το ηξερα δεν θα προχωρουσα σεξουαλικα με κανεναν.
ακομα εχω ενα αλλο προβλημα ... εδω και καιρο με πλησιαζει καποιος γιανα κανουμε σχεση ... εννοειται οτι τον αποφευγω στο σεξ και θα συνεχισω.. δεν θελω σε καμια περιπτωση να κολλλησω καποιον αλλον και δνε το ρισκαρω σε καμια περιπτωση... θελω να του πω τι μου συμβαινει και να του ζητησω να περιμενει μηπως το πρωτο δειγμα εδειξε λαθος αποτελεσματα (που δεν νομιζω απλα μου το ειπε και αυτο ο γιατρος). θελω επισης να τον ενημερωσω για αυτο το κομματι αλλα νομιζω οτι θα τρεξει να φυγει και ολο αυτο θα με απογοητευσει πιο πολυ απο αν τον διωξω εγω κατευθειαν απο κοντα μου χωρις να του εξηγησω...
ειμαι δειλη που δεν θελω να του το πω αλλα προτιμω να τον διωξω? δεν ξερω τι να κανω? ενας ανθρωπος με θελει σοβαρα και βρηκα να τα κανω σκατα τωρα ...
εχω στεναχωρηθει πολυ .. οχι τοσο με την υγεια μου γιατι ξερω οτι αυτο που εχω αντιμετωπιζεται αλλα πιο πολυ για τους γυρω μου για τα ατομα που ηταν μαζι μου! νομιζω οτι τα απογοητευσα με αυτο!!