καλημέρα παιδιά.. 4:40 πμ η ώρα που κάνω το topic δεν μπορώ να κοιμηθώ νιώθω πιο χαλια από ποτε.. κάνω θεραπεία 3 μήνες με αντικαταθλιπτικά.. μου είπανε να τα περνώ και τα zανάξ αλλα εγώ περνώ σκέτο το σεροπραμ.. δεν είχα πέραση ποτε τόσο έντονη κατάθλιψη στην ζωή μου.. νιώθω αυτές τις μέρες τόσο αδύναμος που πραγματικά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου νομίζω ότι θα πεσω κάτω.. δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα πλέον. είμαι χαλια... η ψυχίατρος που με παρακολουθεί μου λέει συνεχεια ότι δεν είναι από τα φάρμακα και τα νιώθω όλα αυτά επειδή έχω άγχος.. εγώ όμως δεν έχω άγχος καθόλου.. απλά αισθάνομαι όλη την μέρα καταθλιπτικός.. εκτος από αυτό τώρα μου έγραψε το rispendal μου λέει να το περνώ για να κοιμάμαι... εγώ φυσικά δεν το δέχτηκα.. εδώ σκέτο σεροπραμ περνώ και νιώθω χαλια.. άμα πάρω και αντιψυχοσικο δηλαδή πως θα είμαι?? τότε είναι που θα πεσω κάτω... δεν ξέρω ρε παιδιά αλλα έχω αρχίσει να φοβάμαι τα ίδια τα φάρμακα.. χρειάζομαι την βοήθεια σας... πείτε μου μερικές συμβουλες τι να κάνω.. :(:(:(