βοηθεια.......................
Καλησπερα... ειμαι νεο μελος στην παρεα σας,αλλα οχι και στισ δπτ.... ειμαι βουλιμικη εδω και 3-4χρονια... Αδυνατω να προσδιορισω ΠΩΣ εμπλεξα σε ολο αυτο... Το θεμα ειναι οτι εχω κανει τεραστιο κακο στον εαυτο μου... εχω νοσηλευτει 3 φορες στο νοσοκομειο με υποκαλιαιμια και αρρυθμιες και αλλα πολλα..
Τον τελευταιο καιρο ειμαι σε καλο δρομο... Παω σε διαιτολογο,εχω μιλησει στη μαμα μου και η οικογενεια μου γνωριζει και προσπαθω να ξεφυγω.... Οι εμετοι εχουν μειωθει κατα πολυ,αλλα οχι τελειως.... Ειναι τον τελευταιο καιρο αντανακλαστικτοι.Το καλο ειναι οτι το κανω μονο απο βαρεμαρα και οχι απο σωματικη αναγκη... δλδ πλεον δε γυρναω ξυπολυτη στους δρομους σαν αγριμι να βρω τροφη....
Τελευταια ομως μου συμβαινει κατι που εχω ανησυχισει πιο πολυ απο ποτε.... Την πρωτη φορα ηταν το προηγουμενο σαββατο,στην προσπαθεια μου να κανω εμετο πηγα να πνιγω γιατι σαν να ειχε μουδιασει ο οισοφαγος μου και η γλωσσα μου... τρομαξα υπερβολικα,σταματησα και ημουν οκ μετα απο λιγο,φυσιολογικα....
Χτες παλι τα ιδια....και οχι την ωρα του εμετου... απλως εφαγα αρκετα παραπανω απο οτι επρεπε και μετα δε μπορουσα να καταπιω.πηγα να πνιγω.ηθελα να ρευτω και δεν μπορουσα.δεν ενιωθα το στομα μου,την γλωσσα μου.
τελευταιο κρουσμα σημερα στο πρωινο.δυο παξιμαδακια,δυο φετες τυρι + 1 ακτινιδιο.παλι τα ιδια.δε μπορουσα να ρευτω και δεν ενιωθα τον οισοφαγο.αφηστε που ενιωθα σα να ειχα φαει ενα βοδι.και με πιανει και ζαλαδα και τρομερο χασμουρητο οπως στις υπερφαγιες....
Το εχει παθει καμια απο εσας?θελω να πιστευω οτι απλα εχει ερεθιστει το συστημα του λαιμου και τιποτα παραπανω............
Ανησυχω τοσο πολυ,με πιανει πανικος........................