Γεια σε όλους ονομάζομαι αντρέας και έχω το εξής πρόβλημα .Στα 18 μου με έστειλαν οι γονείς μου να σπουδάσω στην ιταλία Νομική και πήγα αλλα τα πράγματα δεν ήταν όπως περίμενα.εννοώ ότι δυσκολεύτηκα με την ζωή εκεί και όχι τόσο με τα μαθήματα ,δηλαδή τα ωραρια της ιταλιας η διασκεδαση οι ανθρωποι η cultura ηταν απο τα πραγματα που δεν μπορουσα να αποδεχτω .Εκει καπως ηρθε η κατω βολτα.. απο το λυκειο δεν ημουν απο τους καλους μαθητες αλλα για ενα περιεργο λογο οταν καταπιανομουν με κατι τα πηγαινα εξαιρετικα καλα εχω φτασει να ειμαι 4 ετος και να εχω παρει 6 μαθηματα απο τα 25 ... Εφοσον πρεπει να πω τα πραγματα οπως ειναι για να με βοηθησετε και εσεις οριστε λοιπον:To 2008 τελειωσα το σχολειο και εφυγα το σεπτεμβρη για την ιταλια μεχρι τον ιουνιο πηρα 3 μαθηματα το 2009 σεπτεμβρη μου λεει ο πατερας μου οτι ανοιξε κολλεγιο με νομικη στην αθηνα δηλαδη στο σπιτι μου.Γυρισα και ενω ειχα την ευκαιρια να μεινω αθηνα και να τελειωσω νομικη τι εκανα?Επειδη μου ειχε λειψει η διασκεδαση ημουν καθε μερα εξω δεν διαβαζα και πληρωνε ο πατερας μου και εγω δεν ενιωθα τυψεις.Μεχρι που το καταλαβε οτι δεν κανω τιποτα και φεβρουαριο του 2010 με ξαναστελνει ιταλια γυρναω και ομολογω οτι ηταν λιγο καλυτερα απο το πρωτο ετος γιατι συγκατοικησα και απο φεβρουαριο μεχρι μαιο πηρα αλλα 2 μαθηματα.Καλοκαιρι ενω επρεπε να διαβαζω τιποτα ολο εξω ημουν και φτανουμε στο ζουμι.Οκτωβρη του 2010 γυρναω απο το καλοκαιρι ιταλια και ηταν η πρωτη φορα που ειπα δεν αντεχω γιατι ειχα παει μεσα στην βροχη δεν εβγαινε κανεις και δεν ειχα καθολου ορεξη για διαβασμα,Και φεβρουαριο περνω την αποφαση να παω θεσσαλονικη για να μενω μονος μου και να ειμαι στην πολη που μου αρεσει ουσιαστικα επειδη εχουμε ενα σπιτι που καθεται και εγω θα εξερευνουσα μια νεα πολη.Στο μυαλο μου ειχα το να πηγαινοερχομαι και να δινω μαθηματα.Αλλα ηρθα εδω και το μονο που με καιει ειναι να βγαινω και να γνωριζω γυναικες,δηλαδη για μια ακομη φορα ο πατερας μου με εμπιστευτηκε και εγω δεν κανω τιποτα σε αυτο το διαστημα εκανα το ταξιδι θεσσαλονικι ιταλια και πηρα μονο ενα μαθημα .Και φτασαμε στο τωρα για αυτο και εχω φτασει σε απογνωση και ζηταω βοηθεια γιατι τον τελευταιο μηνα σκεφτομαι οτι αυτη την χρονια τα παιδια της γενιας μου περνουν πτυχιο και εγω μενω στασιμος.Αυτες τις μερες μου εχουν μπει πολλα στο μυαλο.Το ενα ειναι να γυρισω στην ιταλια αλλα ξερω οτι δεν το αντεχω το αλλο ειναι να παω στρατο αλλα δεν θα το παρουν ωραια οι γονεις μου και το τριτο ειναι να παω σε 1 πανεπιστημιο στην κυπρο που ειναι στα ελληνικα η νομικη.Αλλα οτι και αν γινει νιωθω καταβαθως οτι και εκει θα πω ψεματα στον εαυτο μου και οτι ακομα και στην κυπρο δεν θα κανω τιποτα .Ξερω οτι σας κουρασα αλλα δεν ξερω ποια ειναι η ερωτηση ακριβως αλλα σιγουρα θελω να μπει σε μια σειρα η ζωη μου οπως και να εχει οτι αποφαση και να παρω ξερω οτι ανθρωποι που γνωρισα θα πληγωθουν (αν φυγω απο θεσσαλονικη θα πληγωθει η σχεση μου αν παω ιταλια θα πληγωθουν και οι φιλοι μου στην αθηνα και οι φιλοι στην θεσσαλονικη αν παμε κυπρο δεν το συζυταω δεν θα ξερω κανενα και χανω και αυτους στην ιταλια.Νιωθω στασιμος,αδρανης,οτι δεν κανω τιποτα και μονο περναω καλα.Και στην ιδεα οτι θα πεισω τον πατερα μου να παω κυπρο αλλα και εκει δεν θα διαβαζω ολο αυτο με σκοτωνει αλλα οτι γινει πρεπει να γινει μεχρι τον ιανουαριο και να εχω λιγο μυαλο παραπανω.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ