Αν (δεν) εκανα αυτη την επιλογη...
Πολλες φορες και κυριως οταν τα πραγματα πανε ασχημα, οταν δεν ειμαι καλα ψυχολογικα, οταν νιωθω πιεση και αγχος, σκεφτομαι πως θα ηταν τωρα η ζωη μου αν στο παρελθον ειχα κανει μια διαφορετικη επιλογη. Συγκεκριμενα, σκεφτομαι οτι αν ειχα επιλεξει διαφορετικη σχολη πριν 3 χρονια, θα συνεχιζα να μενω Θεσσαλονικη στο πανεμορφο σπιτακι μου που ειχε θεα το Λευκο πυργο και θα εμενα μονος. Τωρα μενω Αθηνα με τη μαμα την οποια την αγαπω πολυ αλλα με πιεζει καμια φορα και γενικα θα προτιμουσα να μενω μονος. Για να γινω πιο σαφης, πριν 3 χρονια ειχα ξαναδωσει Πανελληνιες και ηθελα οπωσδηποτε να παω Θεσσαλονικη. Τελικα περασα Θεσσαλονικη αλλα επελεξα ως πρωτη επιλογη μια σχολη που τελικα εκ των υστερων καταλαβα οτι δε μου αρεσει καθολου. Αυτη η σχολη ηταν οι Πολιτικες Επιστημες. Η δευτερη επιλογη ηταν η Δημοσιογραφια και ΜΜΕ για την οποια ειχα τα απαιτουμενα μορια. Και σκεφτομαι πως θα ηταν αν την ειχα πρωτη επιλογη. Σκεφτομαι οτι θα ημουν ακομα Θεσσαλονικη, θα ειχα φιλους, θα εκανα φοιτητικη ζωη, θα περνουσα καλυτερα. Τωρα ειμαι σε ενα ΙΕΚ Δημοσιογραφιας αλλα εγω θα προτιμουσα να ειμαι Θεσσαλονικη. Εχω και εδω φιλους, οχι πολλους, δεν ειναι οτι περναω συνεχεια ασχημα, μου εχουν συμβει και ωραια πραγματα, οι συνθηκες ειναι γενικα καλες, αλλα απο την αλλη, απο τοτε που εφυγα απο Θεσσαλονικη μου εχουν συμβει και πολλα ασχημα πραγματα οπως διαφοροι ψυχαναγκασμοι και σκεφτομαι οτι αν ημουν Θεσσαλονικη σε αυτη τη σχολη θα ηταν καλυτερα τα πραγματα και φανταζομαι πως θα περνουσα τη μερα μου εκει περα. Ειναι πολυ δυσαρεστο οταν σκεφτομαι ετσι. Τι να κανω; Σας συμβαινει ή σας εχει συμβει ποτε το ιδιο;