Θέλω να ξεπεράσω το χωρισμό και δεν μπορώ!
Είχα μια σχέση 4 χρόνια. Δεν ειχαμε ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα ούτε κανέναν μεγάλο καβγά. Το ένα βράδυ ήμασταν μαζί, σχεδιάζαμε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, ψάχναμε για εισιτήρια, ξυπνάμε μαζί το πρωί, όλα καλά, και το μεσημέρι με παίρνει και μου λέει να βρεθούμε γιατί θέλει να χωρίσουμε. Πριν ενάμιση μήνα έγινε.
Και οταν βρεθηκαμε, μου ειπε ότι το σκεφτοταν λίγο καιρό, δεν είχε δειξει κατι βεβαια, ούτε απομακρυνοταν, ούτε ψυχρός ηταν, ούτε με απέφευγε, και αποφασισε οτι δε θελει να εχει σχεση για το επομενο χρονικο διαστημα, ούτε να ασχολειται με γυναίκες, δεν ξερει πού βαδιζει στη ζωή του και νομίζει ότι κατάλαβε ότι τελικά δεν είναι άνθρωπος για σχεση και για γαμους και τα λοιπά.(κανεις δε μιλησε ποτε για γαμο). Επισης μου είπε ότι ήμουν εμπόδιο στην ανεξαρτητοποίησή του κι ετσι ειχε φτασει πανω απο τα 30 να μενει ακομα με τους γονεις του, αν και οικονομικα μπορουσε να μεινει μονος. Τον εμπόδιζα επειδη εγώ έχω σπίτι μονη μου οπότε είχαμε πού να πηγαινουμε, αν δεν ειχαμε χωρο, θα αναγκαζοταν να κανει κατι αυτος. Κι εμποδισα και την καριέρα του γιατι μαζί μου επαναπάυτηκε κι ειχε σταματήσει να ψάχνει για καλύτερη δουλειά. Μου ειπε να μη στενοχωριέμαι, μ αγαπάει και ειναι ερωτευμενος οπως την πρωτη μερα, ειμαι η καλύτερη γυναίκα που θα μπορούσε να έχει δίπλα του, αλλά δε θέλει καμία δίπλα του. πάντα θα νοιάζεται για μενα, να ασχοληθώ με τη δουλεια και τη σχολή μου και να προχωρήσω. Να βρω κι ενα καλό παιδί να παντρευτώ...
Κι εξαφανίστηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Απο εκει που μου εστελνε μηνυματα ή τηλεφωνουσε για να πει καλημερα, καληνυχτα, τι κανει, τι κανω, μεχρι και το ετρωγε... τιποτα!
Τις πρώτες εβδομάδες είχα σοκαριστεί, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Αρχίζω να ειμαι λίγο καλύτερα, βέβαια εχω αποκτησει μια μονιμη ανησυχια κι αγχος, έπαθα και μια κρίση πανικού, που επηρεάζουν και την υγεια μου εκτός του ότι δε με αφήνουν να ασχοληθώ με τις υποχρεώσεις μου κι όλα πηγαν πολύ πίσω. Σε σημείο να σκέφτομαι να παρατήσω τουλάχιστον τις σπουδές μου.
Θέλω να προχωρήσω, να τα αφήσω πίσω μου και δεν μπορώ. Δε βλέπω καμία βελτίωση, έχω απογοητευτεί!
Φοβάμαι ότι δε θα ξαναεμπιστευτώ ποτέ κανέναν. Όταν κάποιος που σου προσέφερε όλα όσα ήθελες, σου έλεγε και κυρίως σου έδειχνε ότι σε αγαπάει και σε νοιαζεται, φεύγει έτσι... πώς να προχωρήσω μετά; Πώς να είμαι ανέμελη σε μια σχέση; Αν ποτέ κάνω άλλη; Θα είμαι με το μόνιμο φόβο ότι οκ, ειμαστε τέλεια τώρα αλλά΄δεν έχει σημασία, αύριο μπορεί να εξαφανιστεί...