δυσκολη συμβιωση με ατομο που πασχει
αγαπητο forum θέλω την βοηθεια σας.
εχω μια σχεση 10 χρονων και τα τελευταία 3 συγκατοικούμε. Ο φίλος μου λοιπόν, επαναλαμβάνει κινήσεις όπως : σηκωνεται απο τον κανάπε και επιστρέφει παλι για να ξανακαθήσει και ξανασηκώνεται, αφηνει τις παντόφλεσ του πίσω οταν φευγει απο ένα δωμάτιο και μου λέει να τις φέρω εγώ, μπαινοβγαίνει σε ενα δωματιο 100φορέσ, μου ζητάει να του βγάλω τα παππουτσια ( γιατι αλλιώς θα τα ξαναφορέσει κ θα τα ξαναβγαλει αλλές τόσες φορές).
Δεν ξέρω αν αυτα τα συμπρωματα αποτελούν ΙΔΨ ή σύνδρομο Τουρεττ (γιατι κανει κ λιγα ηχητικα τικ)...
Η αλήθεια είναι οτι πριν μεινουμε μαζι δεν ειχα αντιληφθει οτι κατι δεν παει καλα κ οταν του το λέω μοιάζει να συμφωνεί οτι δεν ήταν έτσι παλιότερα ή τουλάχιστον όχι τοσο χάλια..
Εγω εχω μια σχετική υπομονή μαζί του (καθότι έχω μια αδερφη με εντονα τικ και ξέρω πως είναι), αλλα ωρεσ ωρεσ εκνευρίζομαι απίστευτα κ του θυμώνω και φωνάζω...ξέρω οτι μάλλον του κανω κακό...πως ομως μπορω να συμβιώσω ομαλά μαζί του?
Υπάρχει περίπτωση να του τα έχω προκαλέσει εγώ? εννοώντας μέσα απο τις δυσκολίες τις συμβίωσης κ όλα όσα περνάς όταν συμβιώνεις..που τσακώνεσαι, που έχεις κάποιον πάνω απο το κεφαλι σου κ.λ.π. Μήπως δεν το αντέχει αυτο και επειδή είναι πολύ υπομονετικός ξεσπάει με αυτο τον τρόπο ?
Σασ παρακαλώ βοηθηστε με γιατι τον αγαπαω κ δεν θελω αυτο το προβλημα να με απομακρύνει απο αυτον..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων