Τι γίνεται όμως όταν κακοποιεί η γυναίκα τον άντρα
Καλησπέρα με λένε Σπυριδούλα και από μικρή δημιουργούσα πάντα πρόβλημα αρχίζοντας με την οικογένειά μου. Έχω σηκώσει χέρι στη μαμά μου και σε αρκετούς από τους συντρόφους μου. Με αποτέλεσμα οι σύντροφοι μου να χτυπάνε. Από μικρή δεν δεχόμουνα κουβέντα από τους άλλους. Έχω μετανοιώσει για όλα τα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Έχω αρχίσει να βγαίνω από τα 15 να ξενυχτάω να μην ακούω κανέναν και να γυρίζω σπίτι τα ξημερώματα. Έκανα ότι ήθελα διασκέδασα πολύ στη ζωή μου. Άρχισα να κάνω σχέσεις από τα 15 όχι ολοκληρωμένες αλλά πλατωνικές με φιλιά και αγκαλίτσες. Σε όλες μου τις σχέσεις ζητούσα από τους φίλους μου να κόψουν τον καφέ, το τσιγάρο να γίνουν όπως τους θέλω εγώ. Μερικές φορές δε σήκωνα και χέρι απάνω τους με αποτέλεσμα κάποιοι να ανταποδίδουν. Έφτασα τώρα να είμαι 35 χρονών και μετανοιώνοντας για όλη μου τη ζωή μετά τα 15. Όλα ένα λάθος. Μετάνοιωσα που κατέστρεψα τη ζωή μου με κάποιες και καλά φίλες μου που αργότερα αποδείκτυκαν να μην είναι φίλες μου. Φτάνοντας να τελειώνω το γυμνάσιο και να κάθομαι μόνη μου στο σχολείο χωρίς φίλες. Πήγα στο λύκειο και οι συμμαθήτριες μου δεν με πλησιάζαν, με κορόιδευαν με έδειχναν με το χέρι προσπαθούσα να γίνω φίλη τους και τις άκουγα πως μου μιλούσανε. Είχα φτάσει σε σημείο να μην θέλω να πάω στο σχολείο με το ζόρι με πίεζαν οι γονείς μου να μην τα παρατήσω και να μην τους δίνω σημασία εγώ όμως δεν το άντεχα αυτό κάθε μέρα. Άλλαξα σχολείο στη δευτέρα λυκείου για να μην τους βλέπω και έτσι στιγμάτισα τη ζωή μου λέγοντας ότι δεν άντεχα τα αρχαία. Τώρα πια δεν έχω φίλες έχω μετανοιώσα πάρα πολύ που τους άφησα και μου κατάστρεψαν τη ζωή μου και δεν πήγα να σπουδάσω το νοιώθω έντονα μέσα μου σαν να έχω καταστρέψει μόνη μου τη ζωή μου. Έφτασα σε σημείο να σκέφτομαι ότι είμαι μια άτυχη κοπέλα χωρίς μέλλον πλέον. Όταν ήμουνα αρραβωνιασμένη με τον άντρα μου τον τράβηξα την στολή του τον χτύπησα τον ζήτησα να κόψει το τσιγάρο και με έχει χτυπήσει μόνο μία φορά. Τελικά μετά από καιρό χωρίς χτυπήματα το έχει κόψει παρά μόνο με πίεση όμως αρκετή. Τώρα είμαστε μαζί εδώ και πέντε χρόνια και ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου έχουμε σηκώσει ποτέ χέρι. Εγώ που ξεκίνησα το ξύλο και με όλους μου τους συντρόφους τι μου συμβουλεύεται να κάνω. Να τον χωρίσω και να βρω τον επόμενο να τον χτυπήσω και αυτόν, και να πάω στον επόμενο να το ξανακάνω, μέχρι να βρω τον επόμενο και ου τω καθεξής. Μετά από μία σχέση που είχα έχω χτυπήσει όλες τις επόμενες μου σχέσεις συν τον άντρα μου.
Όλοι εδώ συμβουλεύεται για την σωματική βία που ασκεί ο άντρας στην γυναίκα όταν όμως ισχύει το αντίθετο όπως εμένα τι θα συμβουλεύσεται εδώ.
Ευχαριστώ και περιμένω την απάντησή σας σε όλα μου τα θέματα.