Γνωστικο Μπλοκαρισμα και αιτια...!
Γεια σας..!Τωρα ειμαι 23 χρονων και ειχα ενα ψυχωτικο επεισοδιο πριν 3 χρονια και τωρα παιρνω θεραπεια και ειμαι καλα..!Παιρνω 15 mg abilify 1.5 mg risperdal kai 100 mg seroquel... ημερισιως!Παρολο που δεν εχω πολλες παρενεργειες παρατηρω την μνημη μου να μην λειτουργει.. και να εχω μειωμενη αντιληψη... σε σχεση με πριν...!Στις πανελληνιες εβγαλα 19000 μορια και ειχα ενα καλο μυαλο και μια καλη μνημη..!Τωρα ομως εξαιτιας των παρενεργειων της ασθενειας δεν μπορω να συνεχισω τις σπουδες μου ,φοβαμαι να οδηγαω γιατι ξεχνω τους δρομους..,δεν μπορω να παω σε μαθηματα χορου γιατι δεν μπορω να εκτελω τις χορογραφιες λογω ασθενους μνημης και παει λεγοντας... με αποτελεσμα να μενω σπιτι συνεχεια και να νιωθω αναπηρος!
Ξερετε τι μπορει να φταιει για το γνωστικο μπλοκαρισμα που εχω..?
Τα φαρμακα φταινε...?
η ασθενεια...?
η πρεπει ο οργανισμος να ξεκουραστει???
Εχει καποιος παρομοιο προβλημα και αν ναι πως το αντιμετωπιζετε??
Τι μπορω να κανω για να επανελθει η αντιληψη μου στο φυσιολογικο??
Γνωστικο μπλοκαρισμα και αιτια...!
Λοιπον...!Οσον αφορα τα φαρμακα δεν θελω να τα πειραξω ουτε εγω ουτε ο γιατρος μου πιστευω γιατι παω πολυ καλα..!Επισης εχω δοκιμασει διαφορους συνδυασμους απο αυτα τα 3 ανα δυο η ανα ενα φαρμακο και πηρα τα π@π@ρια μου...!Μονο περνωντας και τα 3 νιωθω καλα...!Επισης εχω δοκιμασει ανεπιτυχως zyprexa solian invega τα οποια δεν με βοηθησαν...!Εχω υποφερει πολυ απο αλλαγες φαρμακων γιατι δυσκολευομαι να βρω κατι που να με πιανει...!Και επιτελους βρηκα αυτο το σχημα κι ειμαι καλα και αυτο εχει σημασια...!Αν νιωθεις καλα ψυχολογικα τοτε το ποια φαρμακα παιρνεις δηλ το αν ειναι ενα η δυο η τρια ειναι δευτερευον...!Βεβαια θα συμφωνησω μαζι σας οτι καλυτερο θα ηταν να παιρνω ενα φαρμακο αλλα τι να κανουμε??Εχω δοκιμασει και τετοια σχεδια και δεν πιασανε...!
Λοιπον στο θεμα μας τωρα...
Και εγω ημουν παλια υπερδραστηριος και εκανα σχολη ποδοσφαιρο χορο κολυμβηση κλπ και πιστευα οτι ποτε δεν θα χασω την ενεργεια μου...!Να που την εχασα..κριμα..!Το πτυχιο μου δεν το εχω παρει και μετα το επεισοδιο δεν εχω περασει μαθημα και την σχολη την εχω εγκαταλειψει
Λετε να μειωσω τα φαρμακα η δεν φταινε αυτα για το γνωστικο μπλοκαρισμα??
Να παρω βιταμινες??
ΑΥτα τα λιγα...