Originally Posted by
ανέμελη
καλησπέρα. δεν είμαι καλά. δεν είμαι πλέον αυτή που ήμουν. μετά από μια περίοδο βαριάς κατάθλιψης προσπαθώ να συνέλθω με νύχια και με δόντια. ο πόνος ο πολύς πέρασε αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο στην ζωή μου που να με κρατάει στην επιφάνεια. όλο και βουλιάζω. μετά από έναν άσχημο χωρισμό είμαι μόνη, άνεργη, με μια οικογένεια που με ζορίζει και φίλες που είναι στον κόσμο τους. νιώθω ένα χαοτικό κενό.πλέον δεν έχω όνειρα,δεν έχω στόχους ο κόσμος μου διαλύθηκε. τι σκατά να περιμένω από αυτήν την ζωή? μια δουλειά??χαχαχα. καλύτερους φίλους. όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε και το απέδειξαν.έναν σύντροφο. μόνο ερωτικές απογοητεύσεις έχω ζήσει μέχρι τώρα.δεν πιστεύω πως θα βρω κιόλας. έχω βάλει και κάποια κιλά που μου έχουν καταστρέψει την αυτοπεποίθηση.
δεν τα αξίζω όλα αυτά που ζω πραγματικά. αλλά έχει μήνες αυτή η κατάσταση που είμαι μια ζωντανή νεκρή. τσάμπα το οξυγόνο που αναπνέω.έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. θέλω πολύ να ξανακάνω αλλά να έχει αποτέλεσμα μπας και γαληνέψει η ψυχή μου επιτέλους.αλλά μέχρι κι αυτό φοβάμαι να κάνω, να ανέβω στην ταράτσα και να πηδήξω.κι είναι τόσο απλό.
p.s. το nickname μου καμία σχέση