Originally Posted by
Lacrymosa
Driver διαβασα το μηνυμα σου κ θελω να σου πω καποια πραγματα, αλλα επειδη εχεις χιουμορ κ σε συμπαθω θα τα πω οσο πιο ευγενικα μπορω, μιας κ στα περισσοτερα ειμαι αντιθετη. (Ελπιζω να δεχεσαι διαφορετικες γνωμες, ετσι?)
Πρωτον, καλο ειναι να μην κανουμε χιουμορ-πλακα οπως θες πεστο σε τετοια θεματα, μιας κ η κοπελα ειναι αγχωμενη κ προβληματισμενη, κ το τελευταιο που εχει ορεξη ειναι να βλεπει να της λενε οτι ειναι 13 χρονων.
Δευτερον, αν οντως εισαι αδαης κ ασχετος σχετικα με σχολες, πανελληνιες, επαγγελματικες αποκαταστασεις κτλ, καλυτερα να κρατας την αποψη για τον εαυτο σου, μιας κ ειναι σαν να παροτρυνει καποιος καποιον αλλον να εγκαταστησει τα linux, χωρις καν να γνωριζει απο λειτουργικα συστηματα.
Τριτον, επειδη τα ψαχνω σχετικα με πανελληνιες κτλ, εχω να σου πω οτι τα τει του τριτου επιστημονικου πεδιου (αισθητικη, παραιατρικα, νοσηλευτικη κτλ) ειναι πλεον τα πιο περιζητητα, κ αυτο σχετιζεται αμεσα με την επαγγελματικη αποκατασταση που παρεχουν, γι αυτο αλλωστε αμα ειδες τις φετινες βασεις η αισθητικη-κοσμητολογια πηγε 15 κ η νοσηλευτικη 16+. Οποτε τελειως λαθος αυτο που λες οτι δεν εχει επαγγελματικη αποκατασταση. Ειδικα οι ασθητικοι βγαζουν τρελα λεφτα, κ πιστεψε με οι γυναικες παρα την κριση την εμφανιση τους παντα την προσεχουν, μπορει στο σπιτι μεσα να την βγαζουν με σουπα κ φορμες λολ, αλλα εξω βγαινουν κυριες. Παραδειγμα να σου αναφερω στη σχολη μου ειμαστε 300 κοριτσια, ΟΛΕΣ πανε σε αισθητικους κτλ, κ ειναι περιποιημενες.
Τεταρτον, καλο ειναι ο καθενας να ακολουθει την κλιση του, να ενδιαφεροντα του, να κανει αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελει κ τον εκφραζει, παρα να ακολουθησει κατι που δεν τον εκφραζει απλα κ μονο για τις οικονομικες απολαβες. Αμα συμβει αυτο, με μαθηματικη ακριβεια καποια στιγμη θα τα παρατησει, θα γινει δυστυχισμενος, κ δεν ξερεις που αλλου μπορει να του ξεσπασει η πιεση.
Πεμπτον κ τελευταιο, η κοπελα ειπε απλα οτι εχει καποια κενα, κ της ειπα οτι τωρα με τις γιορτες μπορει να τα καλυψει. Απο που κι ως που εσυ την καταδικασες, οτι ειναι τεραστια τα κενα, κ θα χρειαστει να ξαναδωσει? Σορρυ αλλα ας μην αποθαρυνουμε ετσι την κοπελα. Γιατι να μην πουμε οτι ολα καλα θα πανε? Κ δεν ειναι οτι το λεμε για να χαιδεψουμε αυτια, καμια σχεση, απλα οπως προειπα ολοι οταν δινουν νομιζουν οτι δεν θα καταφερουν τιποτα.
Αυτα απο μενα κ ελπιζω να μην με παρεξηγησες, αλλα ηθελα να τα πω.