Τώρα μόλις μου ήρθε ένα υ2υ από το μέλος sonic, που δεν έχει ούτε ένα ποστ στο φόρουμ και με απείλησε με διάφορα κοσμητικά να μην ξανά ασχοληθώ μαζί του.
Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποια άκρη σε αυτό?
Printable View
Τώρα μόλις μου ήρθε ένα υ2υ από το μέλος sonic, που δεν έχει ούτε ένα ποστ στο φόρουμ και με απείλησε με διάφορα κοσμητικά να μην ξανά ασχοληθώ μαζί του.
Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποια άκρη σε αυτό?
......και όμως μου έστειλε και άλλο απειλητικό μνμ...
Προσπάθησα να απαντήσω σε αυτόν τον καλοπροαίρετο άνθρωπο, (ΠΕΤΡΑΝ θα με πληρώσεις για να μάθεις ποιος είναι), αλλά το μποξ του είναι γεμάτο.
Πως είναι δυνατό να είναι γεμάτο το μποξ ενός μέλους που δεν έχει ουτε ένα ποστ στο φόρουμ?
...μπολτ...έχω κάτι θεματάκια τελευταία με κάτι βουλωμένα γράμματα.
Μήπως μπορείς να έρθεις να μου τα διαβάσεις?
Και εμένα μου ήρθε ένα μήνυμα από έναν χρήστη "sonic" με τον τίτλο "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ" λολ και μια σειρά που δεν κατάλαβα τι έλεγε. Εντάξει, the usual forum-trolls. To φορουμ από παλιά έχει άτομα που έχουν κάνει ρετζιστερ με 20 ονόματα και απλά μπαίνουν για να κάνουν abuse θέματα και μέλη που δεν πάνε. Δεν θα μου φαινόταν περίεργο ακόμα άτομο να ποστάρει με το ένα του όνομα και μετά να απαντάει στο ίδιο του το θέμα σαν άλλο όνομα λολ.
Τέσπα, γενικά τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα σε σχέση με παλιά. Don't pay attention
...υπάρχει βέβαια και το θέατρο του παραλόγου.
Εμένα η σονικ μου έστειλε μνμ να μην ξανασχοληθώ μαζί της, με παρέπεμψε σε λινκ που έχει άλλο νικ (πχ Α) και επειδή έχει φάει μπαν είπε ο νίκος να μην ξανασχοληθούμε μαζί της.......και στο τέλος του μνμ μου είπε πως είναι η Β....(λολολολολολ).....
Τρία νικ σε ένα πμ....πολλά.........:ΡΡΡΡ
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
πιπερι πιπερι!
Και γιατί θα έπρεπε να με ενδιαφέρει ρε φίλε να κρατήσω επίπεδο στο ίδιο ενοχλητικό show; Για πες μου πόσο ευνοημένα περνάω στη ζωή μου εγώ και με πόση υποστήριξη και πόσο χαλαρά τα βλέπετε εσείς όλα; Μπαίνει κάποιος εδώ για να πει τον πόνο του και αν τα χάσει αρχίζει ο λιθοβολισμός.
Με τις λέξεις ναι έχω φάει πολλές βολές και όχι μόνο εγώ, κάθε φορά κάποιος μπαίνει στον ρόλο του θύματος που θα πέσουν όλοι επάνω του η ακόμα και σε κοπέλα και θα αρχίσει το δούλεμα.