Χωρισα απο τα δικα μου λαθη. Τι να κανω???
Καλησπερα σε ολους-ες!:)
Θα ηθελα παρα πολυ την βοηθεια σας... Ειμαι 21 χρονων και εχω 2 χρονια σχεση με το αγορι μου που ειναι 24 και τωρα ειναι στρατο... Μεναμε μαζι για 1 χρονο, καναμε τα παντα μαζι και η σχεση μας ηταν πολυ καλη... Τουλαχιστον εγω νομιζα οτι ηταν καθως "αθελα" μου γινομουν καταπιεστικη... Δεν το ηθελα... Η αληθεια ειναι οτι ζηλευα με το παραμικρο και για να μην με χασει εκανε απο μονος του υποχωρησεις και θυσιαζε πραγματα, μεχρι και τους φιλους του, για να ειναι μαζι μου και να μην εχουμε προβληματα... Με στεναχωρει που τα λεω αυτα γιατι πραγματικα ντρεπομαι για την συμεριφορα μου. Ειναι πολυ καλος ανθρωπος, πραγματικα καλος, εξυπνος με χιουμορ και με αγαπουσε πολυ δειχνοντας το συνεχεια. Νοιαζοταν παρα πολυ για μενα και με φροντιζε στο σπιτι σχεδον οπως η μανα μου (χιουμορ)! Ξαφνικα και αναγκαστικα, μπηκε γεωγραφικη αποσταση στη σχεση μας. Να σημειωσω οτι υπαρχει και μονιμη αποσταση (γιατι ο τοπος διαμονης μας ειναι διαφορετικος και αρκετα μακρια), αλλα και προσωρινη καθοτι ειναι στρατο (στην Κυπρο). Λοιπον, προσφατα και μετα απο καποιους εντονους τσακωμους για τους οποιους εφταιγα εγω, μου ειπε οτι δεν αντεχει αλλο και οτι ειναι καλυτερα να χωρισουμε. Οι λογοι του ηταν οτι ειμαστε πολυ μακρια και οτι εσπασε μεσα του. Οτι δεν ηταν ο εαυτος του και οτι ενιωθε πιεση. Εδω και 2 μηνες ειμαστε "καπως" χωρισμενοι. Επικοινωνουμε ομως. Αυτους τους 2 μηνες εχω κανει παρα πολλα για να καταλαβει οτι εχω μετανοιωσει.. Το γεγονος οτι ειναι στρατο δυσχεραινει την κατασταση, καθως απο οτι μου λεει δεν ειναι καλα. Εγω κραταω την επικοινωνια μας πιο πολυ και υπαρχει και ενα ενδεχομενο συναντησης. Ειμαι σε απογνωση! Πιστευετε οτι υπαρχει ενδεχομενο επανασυνδεσης? Και αν ναι, πως πρεπει να το χειριστω? Πως να συμπεριφερθω τωρα που ειναι στο στρατο? Αν συνατηθουμε απο κοντα τι να του πω? Κανω ακομα και τωρα λαθη... Βοηθειστε με οπως και οσο μπορειτε...
Ευχαριστω εκ των προτερων!
ΥΓ. Ξερω πολυ καλα οτι ειμαι σε πολυ μικρη ηλικια. Αλλα παρολα αυτα διεκρινα οτι ηταν κατι ξεχωριστο αυτο που εζηζα.