πρεπει να κοψω το καπνισμα και δεν μπορω
Καλησπέρα..εδω και αρκετους μηνες με πονάει ο λαιμος μου, εχω νοσηλευτει στο νοσοκομειο για διερευνηση εχω παει σε 10 γιατρους και δεν εχω βγαλει ακρη..
πιθανον φαρυγγιτιδα, ειμαι πρησμενη απο τα αριστερα κ εχω πολυ επωδυνους λεμφαδενες στο λαιμο..και μια περιεργη γλωσσα που λεγεται γεωγραφικη
ε αποφασισα να το μειωσω κ κανω 5-6 αλλα εκει που ημουν καλα για 3 βδομαδες τωρα ποναω και με το ενα..
εχω να βγω ενα μηνα γτ νομιζω θα παρεκτραπω, ανησυχω συνεχεια και διαβαζω και στο ιντερνετ συνεχεια για διαφορα μεχρι για ειτζ εκανα εξετασεις που χα κανει κ προσφατα..
το αγχος με χτυπαει κατα κουτελα πηγα σε ενα σωρο ωριλαδες κ την παρασκευη κ σε στοματολογο κ ακρη δεν βγαζω μαλλον η λυση ειναι η πληρη αποχη απτο τσιγαρο..
εχω παρει κ 1 κιλο κ νιωθω χαλια αισθανομαι απιστευτα πρησμενη..την παλευα με 5 τσιγαρα αν δεν βγαινω κ κοιμαμαι απτις 9
αλλα κανενα??
πως θα γινει
εχω σκεφτει διαφορα τρωω πολλες καραμελες στη δουλεια χωρις ζαχαρη κ εχω απασχολημενο το μυαλο στη δουλεια αλλα σπιτι?
αν ερθει ξ ωρα να βγω ουτε αλκοολ κανει να πιω γτ μ φερνει εμετο κ βλαπτει το λαιμο
εντομετα3υ δεν 3ερω τι εχω ειναι οντως φαρυγγιτιδα η ειναι οι λεμφαδενες ποτε ποναω μεσα ποτε με πονανε οι λεμφαδενες και πολυ..φοβαμαι πως πρεπει να κλειστω σε μια γυαλια για να ειμαι υγιεις
στην πραγματικοτητα εχω επωδυνους λεμφαδενες απο τον ιουλιο κ αν δεν βρισκουν οι γιατροι τι εχεις πως να το αντιμετωπισεις η να το αποφασισεις
να το κοψεις μπαμ..
τωρα με ποναει κ η γλωσσα γτ νιωθω πως την δαγκωνω κ ειναι σαν κατσιασμενη πως οι γιατροι δεν βλεπουν τπτ τα χω παι3ει