καταρχην καλησπερα σε ολους και ελπιζω να σας βρισκω καλυτερα...
λογω αγχωδους διαταραχης και καποιων κρισεων πανικου (αναζητηστε τα τοpic αν θελετε), το σαββατο εχω να κανω ενα ταξιδι στην αθηνα με αεροπλανο.. εχω πεταζει πολλες φορες αλλα τωρα αγχωνομαι για τυχον κριση πανικου και ετσι ρωτησα εναν νευρολογο για κανενα ηρεμιστικο πριν την πτηση.. μου εγραψε xanax των 0,5 gr και μου ειπε να παρω ενα μια ωρα πριν την πτηση.. εριξα μια ματια στις παρενεργειες και λιγακι αγχωθηκα και απλα θελω να ρωτησω αν ειναι ασφαλες ή θα μου δημιουργησει περισσοτερα συμπτωματα κατα τη διαρκεια της πτησης? υποψην οτι κανω ψυχοθεραπεια, ειμαι καλυτερα, και φαρμακα δεν εχω παρει καθολου, για αυτο ρωταω, μηπως με την πρωτη φορα με παραχαλαρωσει και ζαλιστω-αγχωθω περισσοτερο.. μαλιστα σκεφτομαι να παρω το μισο και οχι ολοκληρο..
και το δευτερο ερωτημα.. δοκιμαζω με δικη μου πρωτοβουλια αυτη την περιοδο τα ανθοιαματα του bach και συγκεκριμενα το aspen που ειναι για τον φοβο και την ανησυχια αφου τα αγχωδη συμπτωματα με εκαναν να ανησυχω για την υγεια μου.. θα θελα καποιος που γνωριζει να μου ορισει την σωστη δοσολογια γιατι το μπουκαλι δεν εξηγει καθαρα.. εγω παντως βαζω 2 σταγονες σε ενα ποτηρι νερο πριν κοιμηθω το βραδυ, χρειαζεται ισως περισσοτερο?
δεν σας κουραζω αλλο, καλο μας κουραγιο, ολα καλυτερα πανε οταν δεν τα αφηνουμε στην τυχη τους και ευχαριστω προκαταβολικα:-)