θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε, ποιο αντιψυχωτικο προκαλει την μικροτερη αυξηση βαρους και σακχαρου?
Printable View
θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε, ποιο αντιψυχωτικο προκαλει την μικροτερη αυξηση βαρους και σακχαρου?
σιγουρα το αλλοπεριντιν(που ειναι ομως απαγορευμενο για ανθρωπιστικες αρχεσ).δεν στο προτεινω με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα χανεις 1 κιλο /μερα.βασικα η ρισπεριδονη πρεπει να ειναι αυτο που ζητας
οχι ρε παιδια, το αμπιλιφαι προκαλει τη μικροτερη αυξηση βαρους, με το ρισπερνταλ βαζεις κιλα κ αυξανει κ προλακτινη κ ldl
εγω εβαλα 40 κιλα με το αμπιλιφαυ.
??? Μηπως δεν ειναι μονο απο το αμπιλιφαι, αλλα κ απο τη μασαμπουκα? Δλδ εννοω αμα τρως συνεχως πιτογυρα, πιτσες, προφιτερολ, cheesecakes και λοιπα εδεσματα?? Γιατι εγω παιρνω 30 μγ αμπιλιφαι κ εδω κ μια βδομαδα 6 μγ ρισπερνταλ κ δεν εχω βαλει, ισως παιζει ρολο κ η βουλιμια κ ο μεταβολισμος μου.
κοιτα μπορει να ετυχε γιατι οταν πηρα το αμπιλιφαυ αρχισα να βαζω κιλα.αλλα βεβαια μπορει να χαλασε ο μεταβολισμος απο την ψυχωση γενικα.εμενα αυτη τη στιγμη απολαυση μου ειναι το τσιγαρο και το φαη παντως
καλα κανεις!! κι εμενα το τσιγαρο ειναι λατρεια!! το φαι παλι οχι!!
lacrymosa τι λες το κοβουμε το τσιγαρο?και εμενα ειναι λατρεια αλλα παιρνουμε ψυχοφαρμακα επιβαρυνουμε την υγεια να την επιβαρυνουμε και με αυτο?εγω πηρα ηλεκτρονικο τσιγαρο εχθες καπνιζεται ευχαριστα σχετικα ειναι καπως πιο οικονομικο και γινεται να κοπει ανωδυνα
πηρες ηλεκτρονικο?? ποσο το πηρες? κοιτα απο οικονομικης κ μονο αποψης συμφερει! ενα τσιγαρο εχουμε να ξεχνιομαστε λιγο αμα το κοψουμε κι αυτο λολ!!
ενταξη μπορουμε να κανουμε κανα πουρο την βδομαδα μετα χωρις να βαζουμε τον καπνο μεσα.2 τσιγαρα 110ευρω.απο οικονομικης αποψεως συμφερει να το κοψουμε αλλα και το ηλεκτρονικο ειναι οικονομικο με το λαδακι βγαινει σαν 1 πακετο μονο την ημερα και λιγοτερο
παιδια τι 'καιει' το ηλεκτρονικο ? Νικοτινη? και τι αισθηση δινει?
ΤΙ αλλο μπορεις να χρησιμοποιησεις αντι νικοτινη?
για το θεμα τωρα ,κακα τα ψεματα ολα τα αντιψυχωσικα σε κανουνε βραδυνους και δυστυχως βραδυποδα ,,επιβραδυνουνε το μεταβολισμο , και αυτο που κανεις ειναι να τρως και να μην κανεις καυσεις => ΒΑΡΟΣ
Εκτος κιαν μπορεις να τα ελατωσεις, κοκ
παντως μακρια απο ζυπρεξα και λεπονεξ!!!!