Παιρνω το Risperdal και μου δημιουργει υπερενταση μερικες φορες.
Γενικα χωρις αυτο ειμαι πολυ ησυχος αλλα με αυτο ειναι σαν να μου σπανε συνεχως
τα νευρα.
Το εχει και αλλος αυτο ; Τι αλλο να παρω ;
Printable View
Παιρνω το Risperdal και μου δημιουργει υπερενταση μερικες φορες.
Γενικα χωρις αυτο ειμαι πολυ ησυχος αλλα με αυτο ειναι σαν να μου σπανε συνεχως
τα νευρα.
Το εχει και αλλος αυτο ; Τι αλλο να παρω ;
το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
το ρισπενταλ ειναι καλο ανηκει και στα ατυπα και στα τυπικα αντιψυχωτικα καπου διαβασα.αλλα μετα απο καμποσο χρονο εχεις εξωπυριδιμικα συμπτωματα(μυικη δυσκαψια) με το ρισπενταλ αντιθετα με το αμπιλιφαυ που δεν εχει και διωχνει επιπροσθετα και καθε ιδους καταθλιψη!
Φαίνεται μείναμε χωρίς γιατρούς. Κοίτα καλό είναι το abilify δεν έχει τόσες παρενέργειες αρκεί να το σηκώνει ο οργανισμός σου. Είναι βαριά πάντως όλα αυτά τα φάρμακα και χρειάζεται χρόνος για να δράσουν αν και νομίζω το abilify βοηθάει και στον ύπνο, το λέω με κάθε επιφύλαξη.
ινσταντ nope το abilify προκαλει τρομερη αυπνια ειδικα τις πρωτες μερες γι αυτο κ συνηθως δινουν παραλληλα κ μια βενζοδιαζεπινη τυπου ταβορ. εγω με το ρισπερνταλ αυτα που προσεξα ειναι οτι ανεβαζω δεκατα κ εχω καταρροη, καθως κ οτι εχουν πρηστει τα χερια μου κ το προσωπο μου κ εχω βγαλει 2 κυστες στο δεξι χερι, ευτυχως που δεν εβαλα κιλα γιατι ηταν ο μεγαλυτερος φοβος μου.
Σπανια με πιανει υπερενταση μονο με το φαρμακο χωρις να κανω τιποτα.Τις περισσοτερες φορες ''τεντωνω'' τον οργανισμο με αποτελεσμα την υπερενταση.