Παραμιλημα Χωρις Σταματημο!{ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α}
Δεν ξερω πως το επαθα ακριβως αλλα επειδη ειμαι ζηλιαρις οταν ημουν πιο μικρος ακουγα γιαγιαδες και γερους να παραμιλανε και ισως να το ζηλεψα..
Παλια ειχα κανει μια μικρη πρωσπαθεια να το σταματησω το ειχα καταφερει για ενα μηνα μεχρι που ειπα απο μεσα μου οτι δεν ειναι κατι το κακο...
Τωρα συνεχεια παραμιλαω θελω να σταματησω και δεν μπορω,...προσπαθω αλλα τπτ,αντε ενα λεπτο μετα δεν γινετε παραπανο ζοριζομαι πολυ και με τπτ δεν σταματαει το παραμιλητω απο μ'εσα μου..
Αν κανω γυμναστικη καποιες φορες παραμιλαω και δυσκολευομαι να κανω γυμναστικη επειδη με πιανει το τεμπελιο...
Οταν ειμαι στις ελιες επειδη φενετε βαριεμε σκεφτομαι ολο το 8ωρο.
Αλλά οταν ειμαι στον υπολογιστη μου δεν σκεφτομαι τπτ μονο το τι θα κανω σε αυτο...
Δεν μπορω να ειμαι 24 ωρες σε εναν υπολογιστη..
Και αν πιανω συζητηση με καποιον μιλαω ολη την ωρα και ποναει ο λεμος και οποτε ουτε και αυτο γινετε.
και να πω οτι ειναι οτι αυτο που μου τα χαλαει ολα,ειτε εχω διαθεση ειτε οχι κανω τα ευκολα-δυσκολα...αυτο νιωθω εγω...
Γιαυτο σας παρακαλω αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα το ευγνωμονουσα αν μπορουσα κατι να κανω και να το ξεπερασω αυτο....
Μου την δινουν οι κακες σκεψεις ,και σκεφτομε και πραγματα που δεν επρεπε....
Με το αν....και.............Πως θα ταν....και αλλες Μ@@@@@@S
Ευχαριστω οποιαδηποτε που θα απαντηση και σας παρακαλω μην κοροιδεψετε..?..:(