H' στραβός ειν' ο γιαλός ή ίσιος...
Την καλησπέρα μου και τις ευχές μου σε όλο το forum.
Θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο σύντομος και περιεκτικός μπορώ αποφεύγοντας σεντόνια και κουρτίνες.
Είμαι 35 ετών (αρκετά γυμνασμένος και φανταζομαι εμφανίσιμος - το αναφέρω για να σχηματίζουμε αν γινεται μια εικόνα της ιστοριας) και εδώ και 1 χρόνο περίπου έχω σχέση με μια γυναίκα 42 ετων.
Από την πρώτη στιγμή τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα και από τους δύο μας.
Λίγο μετά την γνωριμία μας οι δύο διεκόψαμε τις μέχρι εκείνη στιγμή σχέσεις μας (εκείνη 9 χρόνια με κάποιον, τα 3 τελευταία σε γάμο) προκειμένου να είμαστε μαζί...
Πάθος,sex, έρωτας, αγάπη(?)... κτλ.
Μέχρι εδώ όλα ωραία (μαλλον)...
Ο σκοπός του post μου τώρα:
Εξ αρχής αντiμετώπιζα μια ,κατά την αποψη μου, αδικαιολόγητη επιθετικότητα εκ μέρους της και μια προσπάθεια της να με υποτιμά διαρκώς.
Παραδείγματα:
-Πριν ερθω εδώ (στο ραντεβού), εκεί που ήμουν αρεσα σε όλους...
-Ο τάδε μου είπε ότι διεγείρετε (για να μην το μεταφέρω αυτολεξεί...) μαζί μου...
-Ο δείνα με λέει ετσι...
-Μην νομίζεις ότι μόνο εσυ...
κτλ
Αρχικά δεν εδινα σημασία, το αντιμετόπιζα μάλλον με χιούμορ, αλλά η συμπεριφορά της επιδεινωνόταν...
Το δεύτερο και εξ ισου σημαντικό πρόβλημα είναι οι εκρήξεις θυμού κάθε φορά που προσπαθούσα να της εξηγήσω πως αυτό που κάνει έχει αρχισει να με ενοχλει...
Φωνές επί ωρα, εκτόξευση αντικειμένων, απειλές,χτυπήματα(!!!)...
Τρίτο θέμα:
Eχει φοβίες, τις οποίες μου εκμηστηρευτηκε, και συμφωνα πάντα με αυτή, εμφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα.
Δεν μπορει να μιλήσει σε κοινό (το απαιτει κάποιες φορες η δουλεία της).
Δεν μπορει να οδηγησει σε τούνελ.
Τελευταιά την πίανουν ηπιες (δεν ξέρω αν είναι σωστός ο όρος) κρισεις αγχους.
Τότε αποφάσισα να ζητήσω βοηθεια ειδικού. (ενός φίλου ψυχιατρου)
Του μετέφερα όσο μπορούσα το προβλημά μου...
Η απάντησή του ήταν ,σε γενικές γραμμές, ότι το θέμα είναι ορμονικό...
Ρόλο παιζει επίσης η αλλαγή συντρόφου, που από μια "βολεμένη" και "ασφαλή" σχέση, πήγε σε κάποια με εναν νεοτερό της.
-Για να φτάσεις εδώ, μαλλον νιώθεις πολλά για αυτή... Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και περισοτερα απουσια της (λογικό...)
Το θέμα είναι ότι πρόσφατα εμαθα από την ιδια πως ο πατέρας της ήταν πολύ επιθετικός και βίαιος τόσο απέναντι στην ιδια, όσο και στην μητέρα της.
Κάτι που την κάνει να τον μισει ακόμα.
Οσο τρυφερός και να είμαι, αν και το δεχεται, δεν το ανταποδίδει...
Οταν αλλαζω στάση και γίνομαι πιο "σκληρός", δείχνει να το "εκτιμά"...
Μήπως στο πρόσωπό μου εκδικειται τον πατέρα της?
Μήπως δεν μπορεί να βιώσει θετικά συναισθήματα?
Μήπως χρειαζεται βοηθεια ειδικού?
Μήπως δεν νιώθει τίποτα για μένα?
Μήπως να ξηγηθώ "Παναής από τα Μέγαρα"?:)
Για οποια διευκρίνιση, είμαι διαθέσιμος.
Ξέρω ότι δεν μπορειτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα μονόπλευρα (απουσια της),
ΟΜΩΣ...
οι θέσεις σας είναι πολύτιμες για μένα.