υπερφαγια...στα προθυρα βουλιμιας;!;!
Ειμαι 55-56 κιλα αυτη την περιοδο και εχω υψος 1.61.
Παντα οτι κιλα εβαζα ηταν μπουτια κ κωλος. Φετος με το διαβασμα και το καθισιο εχω κανει και κοιλιτσα.....
Ειλικρινα δεν μπορειται να πιστεψετε ποσο τρωω. Απο μικρη εκανα χαλια διατροφη.δεν τρωω ουτε φρουτα,ουτε λαχανικα γιατι μπορει μεχρι κ εμετο να κανω.κανενα υγιεινο και φυσιολογικο φαγητο...αυτο δεν μπορει να αλλαξει και ας μη πουμε γι αυτο,γιατι εχω βαρεθει να με κραζουν!
Μεσα σε μια μερα,που φυσικα θα υπαρξουν στιγμες που θα με συγκρατησει καποιος να μη φαω κι αλλο,μπορω να φαω για πρωινο μια τυροπιτα,ενα κρουασαν και ενα ντονατς.μεσημερι ενα κουτι μπισκοτα,ενα σακουλακι πατατακια,ενα γιαουρτι,μια μεριδα φαγητο.απογευμα ολο και κατι θα τσιμπησω και βραδυ στο χαλαρο 2 τοστ(μονο με κασερι)...και αυτα στην καλυτερη των περιπτωσεων...αν αναρωτιεστε,φυσικα και νιωθω φουσκωμενη,αλλα δεν μπορω να σταματησω να τρωω.μη μου πειτε οτι μπορω και πως ειναι στο μυαλο.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.ειχα κανει καποιες φορες εμετο,αλλα ενιωθα χαλια και σταματησα.γενικοτερα οι φιλες μου τα εχουν παρει..λενε πως εχω τον καλυτερο μεταβολισμο στον πλανητη γτ εχω ενα οκ σωμα με ολα αυτα που τρωω,αλλα ειλικρινα νιωθω τοσο χοντρη.και τις τελευταιες μερες προσπαθω να κανω εμετο,αλλα δεν μπορω.καταφερνω να βγαλω πολυ λιγο.και τρωω τρωω τρωω!
Νιωθω ασχημη,χοντρη,φουσκωμενη.Α� �ΧΗΜΗ,ΧΟΝΤΡΗ,ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ!
Δεν ξερω τι να κανω.!