Γεια σας,
Ειμαι νεα στο forum και θα ηθελα την γνωμη σας
Με λενε Αλεσάνδρα,ειμαι 30 χρονων,στον εργασιακο μου χωρο υπαρχει καποιος ανδρας 39 χρονων που με ελκυει αρκετα!Το προβλημα ειναι οτι δεν ενδιδει και δε ξερω τι να κανω!Στην αρχη μιλουσαμε με mail,αργοτερα βγηκαμε,στο πρωτο ραντεβου μου ειπε οτι ειναι παντρεμενος χωρισμενος χωρις παιδια,οτι ειναι μονος 5 χρονια,οτι ομολογουμενος του αρεσα παρα πολυ ως γυναικα...οτι εχει καποιες εκκρεμοτητες!
Φυσικα κολλησα στο τελευταιο,τον ωτησα και μου απαντησε οτι υπαρχουν δυο γυναικες στην ζωη του οι οποιες τον διεκδικουν κατα καποιο τροπο (τωρα πως γινεται να εισαι μονος σου 5 χρονια και να εχεις 2 γυναικες που σε διεκδικουν δε καταλαβα ποτε).Για αυτο το λογο λοιπον μετα την εξοδο μας δε με ταραξε στα τηλ το πηρε χαλαρα...μεχρι σημερα ανταλασουμε μηνυματα μονο και καποια τηλ ανα 3 μερες..αρεσκεται στο να μου λεει συνεχεια σε ποιους αρεσω και τι ακουει για μενα (κολακευτικα) εγω φυσικα κανω την αδιαφορη,αυτο που ξεχασα να σας πω ειναι οτι οταν βγηκαμε του ειχα πει οτι προερχομαι απο μια εβδομαδα χωρισμου,οταν ειδα την αδιαφορια του θελησα να του δωσω να καταλαβει οτι η ιστορια αυτη τελειωσε!
Που βρισκομαστε αυτη τη στιγμη?
Επιδιωκει να ενφανιζεται την στιγμη εκεινη που νομιζει οτι εχει "εξαφανιστει πολυ καιρο" προχτες που με πηρε μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ "down" με τις "εκκρεμοτητες" του και οτι ειχε αποφασισει καποια πραγματα,οτι ειναι τυχερος ο ανθρωπος που θα ειναι μαζι μου,οτι ειμαι υπεροχη,και οταν του επιτεθηκα (γιατι αυτη η κατασταση εχει αρχιζει και με κουραζει) μου ειπε οτι δεν του εδειξα ποτε τι θελω απο αυτον!!Ειλικρινα εχω πεσει σε καποιους ανθρωπους που εχουν τα "ψυχολογικα" τους αλλα σε τετοια περιπτωση νομιζω πως συκωνω τα χερια ψηλα!!!!!Βοηθηστε με