Καλησπερα κ καλη χρονια... Θα ηθελα την γνωμη σας..
Λοιπον.. εχω μια φιλη η οποια εχει διαφορα προβληματα με την υγεια της κ δυο φορες ,διαφορετικοι γιατροι, της ειπαν οτι πρεπει να δει ψυχολογο.. Εχει περασει πολλα στη ζωη της κ εχει μια ελαφρια καταθλιψη πιστευω εδω κ χρονια...Το πηρε στραβα κ οτι εννοουσαν οτι ειναι τρελη κλπ κλπ κλπ..Της ειπα οτι επειδη εχει περασει κ περναει δυσκολα κ στη δουλεια της κ στην προσωπικη της ζωη οτι ολα τα προβλημτα που εχει γινονται χειροτερα κ οτι καλο θα ηταν να ακολουθησει την συμβουλη τους.
Για να της φτιαξω λοιπον την διαθεση, πηγα κ πηρα ενα κοκκινο εσωρουχο για να το βαλει παραμονη πρωτοχρονιας για γουρι.. Κανοντας σχολια στο φεϊς καταλαβα οτι τελικα δεν τα πιστευει αυτα κ οτι δεν υπαρχει λογος να το βαλει κλπ κλπ... της ειπα οτι με στεναχωρισε.. Παει αυτο.. μετα της στελνω μηνυμα(η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο καπως) οτι ηθελα να της πω να βγουμε για ποτο μετα την αλλαγη αλλα δεν το προτινα γιατι ηξερα την απαντηση.. Φυσικα μου ειπε βγες με καμια αλλη φιλη σου εγω δεν εχω διαθεση..
Σημερα της στελνω παλι να βγουμε για καφε μια κ ηταν εξω χαρα θεου.. Η απαντηση φυσικα αρνητικη..
Καποια στιγμη βλεπω να κανει αναρτηση ενα τραγουδι για μοναχικους ανθρωπους κ το αφιερωσε στον εαυτο της.. Της στελνω μηνυμα οτι δεν ειναι μονη της ,οτι εχει φιλους που την αγαπανε κ οτι εχει περασει πολλα στην ζωη της που δεν μπορει να τα διαχειρηστει μονη της κ οτι πρεπει να ζητησει βοηθεια , καθως κ οτι με την καταθλιψη κ την αρνητικοτητας θ αρχισει να χανει τελικα φιλους..
Αυτο που καταλαβε αυτη ηταν οτι εγω δεν θελω να ειμαι πια φιλη της κ οτι νομιζε οτι δεν μετραω την φιλια μονο για βολτες κ οτι ειμαι ολο μηνυματα που της την λεω..
Της ειπα οτι ειδε μονο τ αρνητικα κ οχι την συμβουλη ..επισης οτι προσπαθω να την τραβηξω απο την μαυριλα της..γιατι κ εγω μεσα στην μαυριλα ειμαι κ προσπαθω να την ξορκιζω..οτι πνιγομαι κ θελω να παω βολτα με την φιλη που αγαπαω.. ενω αυτη προτιμα να ειναι κολλημενη σ ενα παιχνιδι 20 ωρες το 24 ωρο οταν ειναι σπιτι της.. Κ παλι καταλαβε οτι ολα τα ειπα γιατι τελικα εγω ηθελα να βγω βολτα .
Πως να την βοηθησω να καταλαβει οτι χρειαζεται βοηθεια?
Επειδη εχω περασει παλι δυσκολα με την προηγουμενη φιλη η οποια ειχε παθει καταθλιψη κ προσπαθωντας να την βοηθησω κονταψα να παθω κ εγω.. ( οχι οτι δεν την εχω κ εγω μια ελαφρια εδω που τα λεμε..) εχει αρχισει να περνα απο το μυαλο μου οτι πρεπει ν αρχισω να ξεκοβω..
..Δεν το θελω ομως..ειναι χρυσο κοριτσι.. καταστρεφει τον εαυτο της κ δεν το βλεπει 'η δεν θελει να το δει... :( :( :( :(