Originally Posted by
Λαθρόβιος
Από όσο θυμάμαι, δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Όμως νιώθω πολύ ξεκάρφωτος, νιώθω άσχετος. Δεν μπορώ να τους κάνω να γελάσουν, δεν μπορώ να τους κάνω να περάσουν καλά, δεν ξέρω τί να συζητήσω μαζί τους. Και νομίζω ότι από μέσα τους θα με σχολιάζουν και θα λένε ότι είμαι βαρετός και ξενέρωτος. Άν βγω έξω και περάσω καλά, νομίζω ότι έχω κάνει κάτι κακό, και έχω ενοχές. Νιώθω ότι δεν έχω το δικαίωμα να περνάω ωραία. Επίσης μερικές φορές νομίζω ότι όταν λείπω από το σπίτι θα συμβεί κάτι κακό στην μάνα μου.
Δεν μπορώ να διασκεδάσω και να κάνω κέφι διότι η σκέψη μου είναι συνέχεια κολλημένη σε ψυχαναγκαστικές ιδέες, που δεν με αφήνουν να ηρεμήσω. Θέλω να κλειστώ στο σπίτι και να μην βγω έξω από την πόρτα για μερικούς μήνες, όμως δεν έχω την δυνατότητα να το κάνω αυτό, διότι έχω υποχρεώσεις. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι αν έφευγα και πήγαινα σε ένα άλλο μέρος να ζήσω δεν θα ένιωθα έτσι. Όμως αυτό δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω ποτέ να το κάνω. Τα τελευταία χρόνια είχα και κάποιες αποτυχίες στην ζωή μου, οι οποίες με έκαναν να μην έχω καθόλου αυτοπεποίθηση και να μισώ τον εαυτό μου.