-
προβλημα με το υψος ...
Ειμαι 17 και ειμαι γυρω στο 1.61.. Δεν νιωθω καθολου ανετα και καλα..Αυτο μου δημιουργει αρκετα κομπλεξ και πολλα αλλα..Ναι μπρορει να φαινεται αστειο αλλα για μενα ειναι σημαντικο.Νιωθα πολυ μεινονεκτηκα. Και αυτο ειναι η αρχη για να πηγαινει ο χαρακτηρας μου προς την μηζαιρια.Βοηθηστε με...
-
μπασκετ,αν καπνιζεις κοφτο,και γαλα
-
Γιατί εμένα ρένο μου φαίνονται λίγο ψέμματα αυτά που λες δεν ξέρω..Από τη μία δεν τη θέλω τη ζωή μου γιατί δεν έχω φίλους, από την άλλη είμαι γκέυ και από την άλλη είμαι κοντός. Μπορούσες να τα γράψεις όλα σε ένα θέμα και να τα προσεγγίσεις λιγότερο επιφανειακά για να σε πιστέψουμε.
-
πηγαινε κανε ακτινογραφια στο χερι για να δεις αμα εχουν κλεισει οι επιφυσεις σου αν ναι τοτε δεν μπορεις να κανεις και πολλα
-
οταν καθεσαι παραλληλα με το εδαφοσ τι υψοσ εχεισ αυτο μετραει πιο πολυ
-
Καλημέρα παιδιά, είμαι 14,5 χρονών και έχω ύψος 1,81, ο πατέρας μου είναι 1.84 και η μητέρα μου 1,65. Μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται να μην ψηλώσω άλλο; Δεν θέλω να γίνω πάνω από 1,86!!!!
-
-
δεν μπορεις να καθορισεις ποσο θα ψηλοσεις (αυτο ειναι πληροφορια στο DNA απο μαθενουμε κ στην βιολογια) πχ. εγω ειμαι 1,68(15 ηλικια) κ οι γονεισ μου ειναι 1.60 κ 1,65 δεν μπορω να καθορησω μεσα απο τουσ γονεισ μου ποσο θα γινω. ουτε αποτην διατροφη μ (αφτο που λενε για το γαλα (ηψος) γιατι εγω το συχενομαι κ δεν πινω!