Πως να κερδισω παλι τον πρωην μου
Καλησπερα σε ολους-ες
Λοιπον, με τον *Αγησιλαο* ειχαμε σχεση πριν 3 χρονια περιπου... Χωρισαμε απο χαζομαρες (δικες του κυριως) και γενικα απο μια ανωριμη συμπεριφορα και των δυο μας. Μεσολαβησε ενα διαστημα, οπου ηταν στο στρατο και μετα, αφου απολυθηκε, με παρακαλεσε να τα ξαναβρουμε. Εγω ειχα μολις χωρισει απο μια αλλη σχεση, ημουν αρκετα πικραμενη, και δεν ημουν ετοιμη να ειμαι με καποιον. Ειχα αναγκη να μεινω μονη μου. Ετσι λοιπον, δεν ενεδωσα στα "παρακαλια" του Αγησιλαου... Για αρκετο διαστημα προσπαθουσε να με προσεγγιζει αλλα εγω δεν ηθελα... Πιστευα οτι θα ηταν ματαιος κοπος να γυρισω... Μετα εκανα μια αλλη σχεση 2 χρονων και αφου χωρισα, σκεφτηκα πως με τον Αγησιλαο ισως τα πραγματα να ηταν καλυτερα. Ισως επρεπε να του εχω δωσει μια δευτερη ευκαιρια... Και τωρα με ξεκαθαρο μυαλο πια, τον θελω παλι.... Το προβλημα ειναι η *Αγλαια*, η νεα του κοπελα... Χωρις να θελω ουτε να περιαυτολογισω, ουτε να γινω ψωνιο, η κοπελα ειναι σχεδον αισχος.. Δεν μ'αρεσει να μιλαω ετσι για αλλους ανθρωπους απλα το λεω εδω για να καταλαβαιτε..
Τι να κανω? Να το αφησω και να προχωρησω αποκλειεται... Θελω να προσπαθησω τουλαχιστον...
Πως μπορω να τον προσεγγισω ξανα? Το μονο που καταφερα να κανω ειναι να τον κανω add στο facebook.. Επισης, η κολλητη μου προσφατα τα εφτιαξε με τον κολλητο του...
Ξερω οτι μαλλον θα με κραξετε και ειμαι ετοιμη γι'αυτο... Αλλα θα προτιμουσα ενα ειδος λυσης περισσοτερο απο το κραξιμο...