Προβληματισμός τι να κάνω
Προβληματισμός τι να κάνω ακριβείς κινήσεις αν και είμαι αποφασισμένη....
Απο που να αρχίσω όχι με την στραβή μου μοίρα απλά να καταλάβαινα λίγο το σχέδιο του ΘΕΟΥ??
Μια μεσαία προς ευκατάστατη ελληνίδα ισχυρή και παλιακιά καταγωγή οι γονείς και μπόλικη αγαθοσύνη..Μη συναισθηματική υποστήριξη απο γονείς,μια ζωή να δουλεύω σαν άντρας μια περίεργη πίεση κόμπλεξ απο το σπίτι, μια ζωή δουλειά παράλληλα σπουδές μετά όρθια στα φαρμακεία αποτέλεσμα 8 πτυχία καριέρα σε 2 - 3 τομείς overqualified .Ανύπαντρη και αυτές τις μέρες αποδιοπομπαίος τράγος μιας περίεργης κατάστασης..Αφού τυραννήθηκα απο έναν καριερίστα χρόνια έριξα τα στάνταρντ μου έναν πιο απλό ταπεινό άντρα να βρώ.. Και μάλλον έκανα την μοιραία λάθος κίνηση γιορτινές μέρες σοβάρεψε με γνωριμία μέσω συγγενή γυναίκα συγγενής..Αρνιόντουσαν καιρό περίεργα να κινήσουν το... Συνοικέσιο.. δυναμικός όχι πολύ συναισθηματικός ο νέος..πατριαρχική η οικογένεια του πάρα πολύ πιεστικός πατέρας ψιλομποέμ όλο ζητάει ζητάει ζητάει....χρήματα αντικείμενα... αν είναι δυνατόν..Και μένουν πιο κοντά λίγο! καιρό η συγγενής μου με τον σύζυγο με τα πεθερικά και δεν άργησε με την τόση πίεση η κρίση.... .Χωρίζει μάλλον το ζευγάρι που με έφερε κοντά με τον νέον είμαι στην μέση του τυφώνα.... κατηγορήθηκα άδικα για διάφορα η μπάλα του εκενυρισμού παίρνει και μένα και τον νέον τον αδερφό του συζύγου την σχέση μας..Καταρρέει η σοβαρή ολιγόμηνη σχέση μου τελικά ένα επίπεδο έχουν έναν εκνευρισμό ένα ανακάτωμα πιο βαθιά θέματα τρώγονται που λέει ο λαός που δεν αρμόζει στην οικογενειά μου.Είμαι ακάλυπτη απο τον νέον δεν πολυμπαίνει μπροστά να πεί άκρη δεν θα με διαλύσετε με την κοπέλα.Και να το κάνει έχει πέσει η εμπιστοσύνη μου αλλάζει το στύλ τελικά μέρα παρα μέρα.Θα αναγκαστώ να τον στριμώξω κοίτα να δείς στο ενοίκιο θα πάμε αν θες συνέχεια για να καταλάβω τισ το καλό γίνεται.. .Άλλη τάξη μεσαία εμείς προς πιο καλή..το επίπεδο του καλέσματος πόσο καλά περάσανε πως νατο πώ.... η οικογενειά μου,,ξυνίσανε αμέσως όταν το μυριστήκανε..Οτι εμέις έχουμε δυνατότητες και τρόπο.. .
Δηλαδή φιλότεχνη η οικογενειά μου κάποιες καλές δυνατότητες είμαστε ίντερνετ δεν μπορώ.Πιο εργατική τάξη η δική του.
Έπαιξε πολύ ρόλο τελικά η κακία και τα μαχαίρια μόλις σοβάρεψε η σχέση.Οτι τάχα ζήτησα κάτι δανεικά ότι σχολίασα την κοπέλα στον σύζυγο φαγούρα καΚιά και άδικες κατηγορίες... .Πως δοκιμάζουμε το θράσος της άλλης πλευράς?Ξέρεις κάτι δεν κληρονομώ τελικά?Ξέρετε τι υπονοώ και τι ρωτάω? Ο ΘΕΟΣ να με φυλάξει απο περίεργες παγίδες είναι περίεργη η κατάσταση αμέσως ερωτεύτηκε αγάπησε ήθελε εξέλιξη.. .
Αυτά για αρχή....Πως δοκιμάζουμε μέχρι αηδίας την άλλη πλευρά για δόλο στο εκατομμύριο..??
Και ναμαι κυρία να περιμένω η συγγενής να τα βρεί με τον κουνιάδο μου το στεφάνι και μετά αν θα θέλει ο νέος να...τα βρω και εγώ με την σοβαρή σχέση μου?? Να κρατήσω ισορροπίες να κάνω πίσω στη δική μου ζωή??!! Είμαι πολύ θυμωμένη αδικήθηκα αλλά...βάση παράδοσης προέχει το στεφάνι ο γάμος όχι το καινούριο ζευγάρι.. Λεπτές οι ισορροπίες με καταλαβαίνετε.. .Ευχαριστώ.. .