Έφυγε ο αδερφός μου απο το σπιτι
Σας δίνω το background της ιστορίας
Ο αδερφός μου δίνει πανελαδικες φέτος και όπως καταλαβαίνετε η πίεση είναι μεγάλη,ασχολείται επίσης με το hip-hop.αυτό που πραγματικά θέλει να σπουδάσει είναι μουσικούς Βολιβία στην Κέρκυρα, στους γονείς μου δεν το εχει πει. Ο λόγος που έφυγε είναι ότι δεν άντεχε άλλο την πίεση και μετά απο ένα μεγάλο τσακωμο έφυγε χωρίς να πάρει τπτ..εγώ τον βρήκα και τον συμβουλευσα να σκεφτεί τι θέλει να κάνει και πως θα το πετύχει και ότι σίγουρα το καλύτερο θα ήταν να τηρήσει στο σπίτι να περάσει στην Κέρκυρα και αν δεν τον αφήσουν να παει τότε να φύγει απο το σπίτι..απο την άλλη πλευρά οι γονείς μου λένε ότι ο αδερφός μου δεν θέλει να έχουν καμία σχέση με την προσπάθεια του και να μην τον ελενχουν να γυρνάει ότι ώρα θέλει και να κάνει ότι θέλει..αυτο που βλέπω εγώ είναι ότι ο αδερφός μου ασχολείται μόνο με το συγκρότημα του και βαριεται να διαβάσει και έτσι όλες οι συγκρούσεις ξεκινάνε απο κει.αυτή τη στιγμή χωρίς να το θέλω έχω βρεθεί σε μια κατάσταση μεσαζοντα περιμένω τις συμβουλές σας ευχαριστω.