καλημέρα σε όλους..είμαι 32 χρονών. σαν παιδί ήμουνα πάντα διαφορετική. κοινωνική με αγαπούσαν όλοι αλλά πάντα ήμουν στο δικό μου κόσμο. λόγω οικογενειακών καταστάσεων άρχισα να βγαίνω πολύ και να πίνω πολύ. στα 22 άρχισα να έχω τα πολύ όμορφα αυτά συμπτώματα, τρέμουλο, με έλουζε κρύος ιδρώτας και πάντα έφευγα από τις παρέες μου. νόμιζα ότι έτσι ήταν ο χαρακτήρας μου. κάποια στιγμή δεν ένιωθα καλά και πήγα στο γιατρό. μου πρότεινε τους ανώνυμους αλκοολικούς. βέβαια εγώ δεν παραδεχόμουν το πρόβλημα. όταν προσπάθησα να το κόψω το κατάλαβα. πάντα για να βγω έπρεπε να πιω για να τα βγάλω πέρα. και έτσι συνέχισα. μέχρι που κατέληξα στο νοσοκομείο. το σώμα μου δεν άντεχε τη διαδικασία. στα 28 ζήτησα βοήθεια. η διάγνωση ήταν κατάθλιψη, κοινωνική φοβία αλκοολισμός. έκανα 6 μήνες θεραπεία με φάρμακα και ψυχοθεραπεία και ήμουνα πολύ καλά.. ο ψυχολόγος με βοήθησε πολύ. το θέμα το αντιμετώπιζα πάρα πολύ καλά. όταν άρχισα να τρέμω προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι και να μείνω. να μη φύγω. πριν από ένα μήνα χώρισα. είμαι χωρίς δουλειά εδώ και τρεις μήνες. η όλη μου συναναστροφή με τον κόσμο είναι πολύ δύσκολη. εχθές που πήγα για καφέ με τον αδερφό μου και τις ξαδέρφες μου τα συμπτώματα ήταν τραγικά. νόμιζα ότι θα πεθάνω. για τέσσερις ώρες το πάλευα και δεν είχε περάσει. γύρισα σπίτι εξαντλημένη και πιο κουρασμένη από ποτέ. πάλι τα ίδια?