Καλησπέρα λοιπόν κ από μένα...
Έχω αρκετό καιρό να μπω , αλλά αυτή τη φορά νομίζω πως θα χρειαστώ γνώμες για ένα θέμα που με απασχολεί.
Είμαι με το σύντροφό μου 2 χρόνια ακριβώς κ ομολογώ πως τα πηγαίνουμε πολύ καλά!
Αναρωτιέμαι όμως... Είναι νωρίς για να γίνει ένα βήμα παραπάνω? Κ δε μιλάω για αρραβώνες και γάμους σε καμία περίπτωση.. Αλλά μια συγκατοίκηση. Γιατί είναι αλήθεια ότι έχω κουραστεί με το πήγαινε-έλα σχεδόν καθημερινά (ζούμε στις δύο άκρες της πόλης). Το σπίτι υπάρχει, εκεί είναι η ερωτική μας φωλιά, το έχω κάνει σχεδόν δεύτερο σπίτι μου, νοίκια κτλ δεν απασχολούν γιατί δεν υπάρχουν. Είναι βέβαια κ ένα μικρό εμπόδιο στη μέση, ότι το σπίτι ανήκει στη μητέρα του η οποία το έχει γράψει στον αδερφό του αλλά ζει ο ίδιος μέσα.. Ένα μπέρδεμα δλδ...
Τελοσπάντων, πιστεύω ότι υπάρχει λύση αν θέλει κάποιος κ το ζήτημα είναι πως αυτός δεν θέλει.
Πιστεύετε ότι είναι νωρίς? Ότι πιέζεται? Ή μήπως είμαι εγώ υπερβολική που θέλω να ζω κάθε λεπτό με τον άνθρωπο αυτό, να δω τα όριά μου, τις ευθύνες μου κ γενικά όλα τα καλά και τα κακά που μπορεί να έχει μια συγκατοίκηση??