"Βλέπω" στο παιδί μου την άσχημη συμπεριφορά μου...και τρομάζω
Καλησπέρα,
θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη καθώς είμαι ένα ράκος και αν αρχίσω να ανοίγω την καρδιά μου δεν τελειώνω ούτε άυριο.
Περνάω λοιπόν μια πολύ αγχωτική (οπως πολυ κόσμος φαντάζομαι..) περίοδο στη ζωή μου , με τα κλασσικά προβλήματα οικονομικά,γκρίνιας και προσπάθειας επιβίωσης σε αυτη την χώρα έτσι οπως την καταντήσανε.Όλα αυτά που συμβαίνουν στην οικογένεια μου έχουν σαν αποτέλεσμα να έχω φοβερές εκρήξεις θυμού.Μιλάω οτι είμαι ένα βήμα πριν την παράνοια.Δεν έχω καθόλου υπομονή ,μπορεί να ξυπνήσω το πρωί πολυ αισιόδοξη, να μου πεί κάτι ο άντρας μου και να εκραγώ σε δευτερόλεπτα. Αυτό που με τρελένει είναι ο τι ο τρίχρονος γιός μου έχει αρχίσει να είναι πολύ ανυπάκουος,''στριμώχνει'' την αδερφούλα του 2 χρωνών και της φωνάζει μες τα μούτρα. Να μην μακρυγορώ ο γιός μου συμπεριφέρεται όπως εγώ.Όταν τα βάζω για ύπνο κάθομαι και κλαίω για την απαράδεχτη συμπεριφορά μου και υπόσχομαι στον εαυτό μου οτι δεν θα ξαναφωνάξω ποτέ στα παιδια μου.Την επόμενη μέρα είμαι αισιόδοξη μέχρι να γινει κάτι και μπούμ έκρηξη και πάλι απο την αρχη.Θελω να δω ψυχολόγο αλλα αποκλείεται ειμαι επαρχια με μεγαλο σοι θα μαθευτει αμεσως και δεν αντέχω την λογοκρισία.Ξέρω οτι κάνω τεράστιο λάθος ,προσπαθώ πάρα πολυ να έχω υπομονη αλλα σε δευτερόλεπτα ξεσπάω.Το θέμα είναι τι κανω τωρα εγώ για να μην τρελάνω τα παιδιά μου και στο τέλος φουντάρω απο τις τύψεις???