NALOREX" Ξερει καποιος ειδικος? -γιατρος ? τι γνωμη εχετε?
Καλησπερα σε ολους !& καλη χρονια!
Σε λιγες μερες θα ξεκινησω αυτα τα φαρμακα ,θα τροω μισο με ενα καθε πρωι πριν τη δουλεια . Ειναι μια ακομα - απο τις αμετριτες - φορες που προσπαθω να απεξαρτηθω μαλον να αποτοξινωθω ,γτ. το πρωτο ειναι πολυ δυσκολο κι θελει καιρο , ετσι λοιπον εχω καποια χαπια γυρο στην μια καρτελα και περιμενω αλλη μια -δυο απο ενα φιλο.
Το οτι το κανω μονος μου χωρις να μου τα γραψει καποιος γιατρος ξερω πως ειναι λαθος , δεν πρεπει να κανουμε τους γιατρους αλλα ουτε και πειραματα. Ο λογος που το κανω τοσο ευκολα ειναι οτι εχω ξανα κανει αποτοξινωση με ΝΑΛΤΡΑΞΟΝΕΣ, και πραγματικα εγινε δουλεια !αφου ουτε να πιω μπορουσα κι καθαρισαι το κεφαλι μου!
Αυτα τα λιγα που ξερω για αυτο το χαπι ειναι οτι παει και μπλοκαρει τους οπιοειδείς υποδοχείς του εγκεφαλου συν το οτι καθαριζει οτι εχει γεμισει απο την ηρωινη .
Ο λογος που θελω να μαθω και ροταω στο φορουμ ειναι οτι τελευταια ακουσα απο καποιους πως αυτα τα χαπια δεν ειναι τοσο αθωα , υπαρχουν παιδια που ειχαν παρενεργειες ,προσωπικα ειχα θεμα με το στομαχι μου , κι για αυτο θα θελα να μαθω απο εσας αν ξερετε κατι ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !