Originally Posted by
rosewood
Καλησπέρα σας
Είμαι νέο μέλος και έχω φτάσει σε αδιέξοδο στη ζωή μου γι αυτό αποφάσισα να γράψω εδώ το πρόβλημά μου τουλάχιστον να το μοιραστώ με κάποιον ανώνυμα. Είμαι 25 χρονών και έπειτα από πολλές αναποδιές στη ζωή μου τα τελευταία τρία χρόνια κυρίως, νιώθω ότι δεν έχω άλλη δύναμη να αντιμετωπίσω το παραμικρό. Μέσα σε αυτά τα χρόνια βίωσα πολλούς αποχωρισμούς από πρόσωπα που αγαπούσα (θάνατος, τέλος σχέσης) και τώρα έχω φτάσει σε ένα σημείο που νιώθω ότι είναι αδιέξοδο. Νιώθω συνεχώς ότι παίρνω λάθος αποφάσεις και δεν ξέρω που μπορεί να με οδηγήσει αυτό.
Δεν έχω μιλήσει σε ειδικό γιατί δεν έχω τη δυνατότητα αυτό τον καιρό (κυρίως οικονομική). Αυτό που με καταπιέζει περισσότερο είναι ότι διατηρώ κάποιες επαφές με τον πρώην μου για τις οποίες δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν. Με λίγα λόγια βρέθηκα μπλεγμένη σε μία κατάσταση χωρίς καν να το καταλάβω και τώρα είμαι εγκλωβισμένη λόγω των δυνατών μου συναισθημάτων... Ξέρω ότι δε βοηθάνε πολύ αυτά που λέω για να καταλάβετε ακριβώς την κατάσταση αλλά δεν επιθυμώ να το αναλύσω περαιτέρω. Αυτό που θα ήθελα, αν γίνεται, είναι να μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να ξεφύγω από αυτό το συναίσθημα και να προχωρήσω τη ζωή μου. Η προφανής λύση είναι να διακόψω κάθε είδους επαφή από τη στιγμή που με επηρεάζει τόσο, αυτό όμως είναι σχεδόν αδύνατο.
Το πρόγραμμά μου είναι γεμάτο, έχω φροντίσει να έχω πολλές ασχολίες για να μπορώ να ξεφύγω αλλά ό,τι και να κάνω το μυαλό μου δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται.. Το ξέρω ότι τα λέω πολύ μπερδεμένα και ζητώ εκ των προτέρων την κατανόησή σας αλλά είμαι κι εγώ πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περιγράψω την κατάσταση πιο ξεκάθαρα στην παρούσα φάση.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τη φιλοξενία σας.