Δύσκολη σχέση μητέρας-κόρης
Καλησπέρα σε όλες και όλους,
πρόσφατα ανακάλυψα την όμορφη δουλειά που κάνετε και για την οποία σας αξίζουν συγχαρητήρια, αφού βοηθάτε πολλούς ανθρώπους με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Το θέμα που θα ήθελα να θίξω είναι το εξής:ανέκαθεν η σχέση μου με τη μητέρα μου ήταν δύσκολη.Ενώ είναι μια γυναίκα μορφωμένη και φιλελεύθερη,ήταν πάντα παρεμβατική σε ό,τι και αν έκανα.Δεν λέει καλά λόγια για την οικογένεια μας παρά μόνο για τους ξένους και δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποια άποψη αντίθετη με τη δική της μπορεί να είναι σωστή.Όταν τελείωσα το πανεπιστήμιο με πίεσε αμέσως να φύγω στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό παρόλο που της έλεγα ότι δεν ήμουν έτοιμη.Εκεί έκανα και εγώ βέβαια μεγάλο λάθος που υπέκυψα.Ο χρόνος που πέρασα έξω ήταν εφιαλτικός.Τώρα εργάζομαι στην Ελλάδα,σ ένα επάγγελμα που δεν ήταν αμιγώς δική μου επιλογή.Όσο μεγαλώνω αισθάνομαι τη συμπάθεια προς το πρόσωπό της-γιατί αγάπη δεν είναι- να μικραίνει.Τελευταία κάνουμε πολλούς καυγάδες που όμως δεν οδηγούν πουθενά.Δεν αλλάζει τη στάση της και εγώ έχω κουραστεί να μάχομαι για το παραμικρό.Δυστυχώς δεν είμαι ανεξάρτητη οικονομικά αφού δεν με πληρώνουν ακόμη στη δουλειά και έτσι το να φύγω απ το σπίτι δεν είναι δυνατόν.Αλλά και να ήταν σκέφτομαι πως θα αφήσω τον πατέρα μου στα νύχια της.Αισθάνομαι ότι γεννήθηκα καταδικασμένη αφού θεωρητικά θα μπορούσα να κάνω ότι επιθυμώ αλλά πρακτικά μπορώ να κάνω μόνο ότι επιθυμεί εκείνη.Της έχω ζητήσει επανειλημμένως να πάμε μαζί σε κάποιον ειδικό μήπως και βελτιωθεί η σχέση μας και η κοινή μας ζωή, αλλά η απάντησή της είναι:''Με λες τρελή?''
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια,σας παρακαλώ πείτε μου τις απόψεις σας.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.