Μαρτυρας σε ενα φριχτο θεαμα
Γεια σε ολους!
Ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης στην Γερμανια και πριν λιγες μερες καθως πηγαινα σπιτι μου ειδα ενα παιδι πεσμενο μπροστα ακριβως στην εισοδο της εστιας. Καθως πλησιαζα γρηγορα οι πρωτες σκεψεις που περασαν απο το μυαλο μου ηταν οτι λιποθυμησε η επεσε απο το ποδηλατο του. Οταν εφτασα κοντα του αντικρυσα το πιο φριχτο θεαμα της ζωης μου, μια λιμνη απο αιμα (εγκεφαλικα υγρα) γυρω απο το κεφαλι του και να πνιγεται απο το ιδιο του το αιμα (η αντιδραση του σωματος να επιζησει). Του μιλησα για λιγο αλλα ματαια. Τοτε καταλαβα οτι ειχε πεσει απο μεγαλο υψος (πηδηξε)...τρεχω μεσα στην εστια και αρχιζω να φωναζω να καλεσουν ασθενοφορο (δεν ειχα κινητο μαζι μου)...φωναζα με ολη μου την δυναμη και δεν ειχα καμια ανταποκριση (ουτε μια πορτα να ανοιγει)...οποτε ετρεξα στην διπλα εστια που μενει η κοπελα μου και καλεσαμε τις πρωτες βοηθειες. Μας ειπαν να γυρισουμε το σωμα του στα πλαγια, πραμα που εκανα αν και φοβομουν για την σπονδυλικη του στηλη.
Να μην τα πολυλογω το ασθνοφορο ηρθε γρηγορα (αν και μου φανηκε αιωνας), προσπαθουσαν να τον κρατησουν στην ζωη και μετα τον εβαλαν μεσα και εφυγαν. Το παιδι πεθανε μετα απο λιγες ωρες.
Απο εκεινη την μερα και μετα εχω την εικονα της πρωτης στιγμης που τον ειδα, αυτη η εικονα δεν φευγει με τιποτα. Επισης εχω μεγαλες αλλαγες στην προσωπικοτητα μου, εχω πεσει σε καταθλιψη και φερομαι αλλοκοτα. Κοιμαμαι απειρες ωρες η καθολου. Ταυτοχρονα εχω την παρουσιαση της πτυχιακης μου που ειανι την αλλη εβδομαδα, να μαζεψω το σπιτι μου για να γυρισω Ελλαδα οπου με περιμενει ο στρατος στις αρχες Φεβρουαριου. Το γεγονος οτι πρεπει να αφησω την κοπελα μου για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα ειναι επισης κατι το οποιο με βαραινει.
Οποτε η φρικη της καταστασης μου, ψυχικης, πνευματικης και σωματικης ειναι πρωτογνωρη. Δεν ξερω και μεσα στο στρατο ποσο θα με επηρεασει η ολη κατασταση. Δυστυχως νομιζα ειμαι δυνατο ατομο, αλλα τελικα αρχισα να κλαταρω. Εχετε να μου δωσετε καποια συμβουλη?