Originally Posted by
Billyrx8
Γεια σας!
Θα ήθελα να παραθέσω την κατάσταση που επικρατεί στα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή και να ακούσω τις απόψεις σας!
Είμαι με μια κοπέλα εδώ και 2,5 χρονια!Εδω και 3-4 μηνες (περιπου απο το σεπτεμβρη) άλλαξε η συμπεριφορά της!άρχισε να βγαίνει πιο πολύ μόνη της (με προφαση τη δουλειά της) και να με παραμελει αισθητά,σε σημειο αδιαφορίας!!!επειδη αρχισα να καταλαβαινω πως κατι δεν παει καλα,προσπαθουσα με αθεμητους τροπους (παρακολουθηση facebook,κινητου-παντα διακριτικα) να δω τι γινεται!τελικα μπηκα στο facebook μια μερα (αρχες δεκεμβρη) και διαβασα μια συνομιλια με ενα συναδελφο της (ερωτικου περιεχομενου).αξιζει να σημειωσω πως η συνομιλια δεν ηταν απο μια μονο μερα,αλλα απο πολλες!!!δηλαδη, καλημερα, καληνυχτα ματακια,που θα παμε να φαμε κτλ!τα πηρα στο κρανιο και πηγα να τη βρω!μπορω να πω πως την εβρισα ασχημα!επισης μεσα στα νευρα μου πηρα το κινητο του και τον πηρα τηλ μπροστα της(λαθος μου,θεωρω,που πηρα τηλ)!ο τυπος μου ειπε πως τα εχουμε κανονικα 1 μηνα!μην μακρυγορω,την εστειλα απο εκει που ηρθε!3 μερες μετα εμφανιστηκε στο σπιτι μου κλαιγοντας και λεγοντας να τα ξαναβρουμε!μετα απο αρκετη συζητηση τα βρηκαμε και ειπαμε να κανουμε σαν να μη συνεβει ποτε!το περιεργο ομως ξεκιναει απο εδω...μου ζητησε να κανω υπομονη για να τον διωξει ανωδυνα,"με το γαντι" που λεμε!κι αυτο με τη δικαιολογια πως ειναι ανωτερος στη δουλεια και θα της δημιουργησει προβλημα!!!η σχεση μας εμας ομως συνεχιζει κανονικα!!!στην αρ η το δεχτηκα γιατι μου φανηκε λογικο επιχειρημα και γιατι την αγαπαω πολυ!του ζητησε να μην το συνεχισουν αλλα αυτος δεν το δεχτηκε και συνεχιζει να προσπαθει να κρατησει μια επικοινωνια!η κοπελα μου (29 ετων,και εγω το ιδιο) δεν θελει να του πει πως τα ξαναβρηκαμε για να μην σχηματισει αυτος κακη εικονα για αυτη και κανει ζημια στη δουλεια!αυτη η ιστορια κραταει τωρα απο αρχες δεκεμβρη(1,5 μηνα)!Ουσιαστηκα βρεθηκα να ειμαι ο "κρυφος" δεσμος!βρεθηκα να κρυβομαι για να μην καταλαβει πως ειμαστε μαζι!η ηλικια του ειναι 38!πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!δεν θελωνα πιεσω την κοπελα μου γιατι την αγαπαω και δεν θελω να τη βλεπω πιεσμενη!αξιζει αραγε η προσπαθεια ή έκανα λάθος που το δέχτηκα (το κερατο και ολα τα συναφη);;;