Γιατι να μην μπορω να κανω φιλους??
Για σας ειμαι η Dementia. θα θελα πολυ να με βοηθησετε αν μπορειτε με το προβλημα μου!! Ειμαι ενα κοριτσι 16 χρονων που δεν μπορει να κανει φιλους..δηλαδη και αυτους που εχω ειναι απλα γνωστει δεν με θεωρουν συμαντικη..απλα λεμε καλημερα και αυτα..δεν εχουν ορεξη να γνωριστουμε καλυτερα!! Ολα αυτα αρχισαν απο την στιγμη που αλλαξα σχολειο στην 3η δημοτικου οπου ειμουν ενα ησιχο και κλειστο κοριτσακι που νιαζονταν μονο για τα μαθηματα του και ευκολα μπορουσαν να με εκμεταλευτουν..μετα πηγα 6η δημοτικκου σε αλλο σχολειο οπου εκει τα περισσοτερα παιδια απο την ταξη μου μου φεροντουσαν απαισια...παντα ειμουν το υποταγμενο κοριτσακι που ολοι το πατουσαν και στουσ φιλους μα και τοσο καιρο απο την μητερα μου! Τελος παντον στην 1η γυμνασιου αρχισα να αντιδραω εγινα ενα υπερβολικα επιθετικο ατομο απεκτισα τσαμπουκα και περισσοτερο στυλ και αγορια απο καθε κοπελα που με κοροιδευε..μα δεν ξερω πως γινετε να βλεπω μερικα κοριτσια να την συμπαθουνε τοσα αλλα κοριτσια και μενα να με κραζουν τοοσες δηλαδη τι μου λυπει πειτεε μου????