Κι εκει που ελεγα οτι τα καταφερα...
Κι εκει που ελεγα οτι τα καταφερα ρε γα**το ξαναπεφτω στα ιδια. Τα ιδια κλαματα, ο ιδιος πονος, η ιδια αισθηση ματαιοτητας. Ειμαι μονη μου. Σε μια αβυσσο. Και νιωθω να με ρουφαει, να με καταπινει και να με πνιγει. Και ολα μα ολα πηγαιναν τοσο καλα. Σταθηκα στα ποδια μου και το παλεψα. Το παλεψα, αληθεια. Και τα καταφερα. Εβγαινα απο το σπιτι, χαμογελουσα. Ημουν καλα. Πραγματικα καλα. Και τωρα παλι μουδιασμενη. Χαμενη. Απελπισμενη. Και μονη. Θελω να ουρλιαξω μα δε μπορω.
Αυτο που με βοηθησε σημερα ηταν οτι φαντασιωθηκα να πεθαινω με πολλους τροπους. Και ενιωσα χαρα. Αποχαιρετουσα τον κοσμο και εφευγα. Και μετα ενιωθα αναλαφρη. Ηρεμη. Ειναι μια παρηγορια να νιωθεις οτι ολα μπορουν να λυθουν με κατι τοσο απλο. Λιγα λεπτα θελεις μονο. Και μετα εισαι ελευθερος. Ολα σου τα βαρη φευγουν. Δεν εισαι πια αχρηστος. Δεν σε πιεζει κανεις. Υπαρχει μονο ενα φως. Ελευθερια. Πως βρισκεις νοημα εδω; Υπαρχει πουθενα; Περα απο τη μαυριλα υπαρχει κατι που να διαρκει και να σε κραταει εδω; Μερικες φορες νιωθω πως οχι.........