ΔΕ ΘΑ ΝΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΝ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΙΑ ΟΥΤΕ Η ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ
Printable View
ΔΕ ΘΑ ΝΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΝ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΙΑ ΟΥΤΕ Η ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ
Καθε προβλημα ειναι εξισου σημαντικο
emy συμφωνω οτι η ανεργια ειναι ενα μεγαλο προβλημα σημερα... κ δημιουργει κ πολλα ψυχολογικα προβληματα .. απο δω μεσα ομως δεν μπορουμε να βοηθησουμε τους ανεργους αλλα ισως μπορεσουμε να βοηθησουμε ατομα (κυριως νεα κοριτσια) που παλευουν με διατροφικες διαταραχες... κ πιστεψεμε.. ειναι αρκετα αυτα τα ατομα...
Ναι συμφωνώ δε προσβάλω κανένα θέμα πρέπει να ενωθούμε για όλα μη με παρεξειγείτε απλά κάπου διάβασα ότι έκοψαν το ρεύμα ενός παιδιού κ εξαγριώθηκα,φασισμός
Από δω μέσα ή από οπουδήποτε αλλού μπορούμε να βοηθήσουμε τους άνεργους, προτείνοντας λύσεις ή ιδέες ή έστω ψυχολογική υποστήριξη.
Όμως προτείνω να μην ανοίγουμε συνεχώς καινούρια thread πάνω στο ίδιο θέμα. Υπάρχουν ήδη στο Γενικά τουλάχιστον 2 thread μ' αυτό το θέμα, τα
ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
και στην 4η σελίδα του Γενικά
Ανεργία και ενέργειες που κάνουμε για την καταπολέμησή της
και άλλα ακόμα παρεμφερή
και πιστεύω καλό είναι να γράφουμε σ' αυτά αν θέλουμε να πούμε κάτι σχετικό ή για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε
και εκκλήσεις του τύπου "οικονομική βοήθεια" δε βοηθάνε.
Το έγραψα πάλι Joann κάποιος κάπου εδώ μέσα έγραψε ότι του έκοψαν το ρεύμα κ τα πήρα,τώρα πήρε ο άντρας μου τηλ στην εταιρεία που εργαζόταν 20 χρόνια πολυεθνική κ μια φίλη μας του είπε ότι έχουν ετοιμάσει 4 απολύσεις για σήμερα ο δε γιόσ της πάει στην επιθεώρηση εργ.να καταγγείλει ότι έχει 4 μήνεσ να πλήρωθεί μένουν στο ενοίκιο...άστα κ να έχω κ τον δικό μου μέσα στην οικονομική καταστροφή με τη γκόμενα
αν λες για μενα, χτες εγινε αυτο, δεν ειχα ρευμα μεχρι τις 4 το απογευμα! ξυπνησα το πρωι, δε μπορουσα ουτε εναν καφε να φτιαξω, ουτε αεροθερμο να αναψω να ζεσταθω, τιποτα. ευτυχως ετρεχα σαν τον μαλακα, πεσαν και τα καταληλα τηλεφωνα και επανηρθε γρηγορα. αλλα ολα αυτα δεν εχουν σημασια γιατι ειναι λεπτομεριες μπροστα σ'αυτο που ερχεται. υπαρχουν ανθρωποι που ΗΔΗ ζουν στο πεζοδρομιο και ειναι πολυ χειροτερα, παρολο που ειναι σπουδαγμενοι κι αξιολογοι. και καπως ετσι προβλεπεται να καταληξουμε κι εμεις αργα ή γρηγορα. γιατι η φτωχεια δε ξεχωριζει. και η χωρα δεν αντεχει μ'αυτους τους ρυθμους.